Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Πήρε το πλεονέκτημα στη λεπτομέρεια - Νικητής στο τεστ δημιουργικότητας ο Νίκος

Για μια σαντιγύ...

16 Φεβρουαρίου 2021 21:20
MasterChef 5: Πήρε το πλεονέκτημα στη λεπτομέρεια - Νικητής στο τεστ δημιουργικότητας ο Νίκος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος κέρδισε μαζί με το έπαθλο μεγάλα προνόμια, τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν εξ ολοκλήρου.

Το τεστ αυτό, που ξεκινούσε το διαγωνισμό, είχε επιπλέον κίνητρο για τους υποψήφιους μάγειρες, οι οποίοι εκτός της χρυσής κάρτας ασυλίας θα απολάμβαναν και ακόμη ένα πλεονέκτημα, που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πορεία του διαγωνισμού, ανάμεσα στις ουκ ολίγες αλλαγές.

MasterChef 5: Πήρε το τεστ δημιουργικότητας ο Νίκος Σκορδάκης

Το πλεονέκτημα αυτό θα ανακοινωθεί στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, με τον Νίκο να είναι ο νικητής έναντι του Παύλου, ο οποίος έχασε το έπαθλο για μια σαντιγύ, όπως του είπαν χαρακτηριστικά.

MasterChef 5: "Ανθίζουν" νέοι έρωτες μέσα στο σπίτι - Ποια είναι τα ζευγάρια που έχουν έρθει κοντά

MasterChef 5: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5 όπου έχουν ξεκινήσει και έρχονται τα πάνω κάτω με τους παίκτες αλλά με την καλή έννοια.

Συγκεκριμένα στο MasterChef 5 έρχονται μεγάλες αλλαγές ανάμεσα στους παίκτες όπου από ότι φαίνεται θα είναι μεταξύ τους και γενικά με τα πρώτα ζευγάρια.

Αυτά είναι τα ζευγάρια που έχουν έρθει κοντά.

MasterChef 5: Τα πρώτα ζευγάρια του παιχνιδιού

Ειδικότερα μπορεί να μετρούν μόλις λίγες μέρες μέσα στο σπίτι του «MasterChef» όμως όπως όλα δείχνουν, εκτός από τις πρώτες κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, έχει αρχίσει να φουντώνει και ο έρωτας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης, κάποιοι παίκτες έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, στο σπίτι του MasterChef έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share