Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

MasterChef 5: "Ανθίζουν" νέοι έρωτες μέσα στο σπίτι - Ποια είναι τα ζευγάρια που έχουν έρθει κοντά

Θα έχουμε και τέτοια πάλι φέτος

16 Φεβρουαρίου 2021 16:54
MasterChef 5:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

MasterChef 5: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5 όπου έχουν ξεκινήσει και έρχονται τα πάνω κάτω με τους παίκτες αλλά με την καλή έννοια.

Σημειώνεται ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής σχετικά με την προβολή του που θα γίνεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συγκεκριμένα στο MasterChef 5 έρχονται μεγάλες αλλαγές ανάμεσα στους παίκτες όπου από ότι φαίνεται θα είναι μεταξύ τους και γενικά με τα πρώτα ζευγάρια.

Αυτά είναι τα ζευγάρια που έχουν έρθει κοντά.

MasterChef 5: Τα πρώτα ζευγάρια του παιχνιδιού

Ειδικότερα μπορεί να μετρούν μόλις λίγες μέρες μέσα στο σπίτι του «MasterChef» όμως όπως όλα δείχνουν, εκτός από τις πρώτες κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, έχει αρχίσει να φουντώνει και ο έρωτας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης, κάποιοι παίκτες έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, στο σπίτι του MasterChef έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef 5: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην κουζίνα - «Θα σε κάψω…»

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην κουζίνα του MasterChef, αφού δύο ακόμη μάγειρες φαίνεται να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά, με τη Μαρίνα και τον Στέφανο να μην έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους.

Η μία εκ των γυναικών, που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό, δε δίστασε να βγάλει… νύχια στη διάρκεια του πρώτου Mystery Box, με μύδρους εναντίον του συμπαίκτη της και παραδεχόμενη, ότι είναι λογικό να υπάρχουν και συγκρούσεις, με την πρώτη κλίκα επίσης να αποκαλύπτεται.

MasterChef 5: Κι άλλη κόντρα στην κουζίνα του ριάλιτι

Το μικρό της «ξέσπασμα» ήρθε με αφορμή κάτι, που είπε ο Στέφανος, τονίζοντας μπροστά στην κάμερα πως «σου δίνω αυτή την ευκαιρία και ίσως μια δεύτερη, στην τρίτη καίγεσαι». Κάπως έτσι, διαπιστώνουμε άλλη μια μαγειρική κόντρα για φέτος στο ριάλιτι.

 

Ροή ειδήσεων

Share