Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Έρχονται αλλαγές στο MasterChef 5!

Τι αλλάζει από αυτή την εβδομάδα;

16 Φεβρουαρίου 2021 12:21
Έρχονται αλλαγές στο MasterChef 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Αρκετές είναι οι αλλαγές που έρχονται αυτήν την εβδομάδα στο ριάλιτι μαγειρικής. Τι πρόκειται να δούμε; Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Την περασμένη Παρασκευή 12/2, ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες του bootcamp στο MasterChef 5 με τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται για τις τελευταίες ποδιές. Μετά το τέλος του επεισοδίου συμπληρώθηκε η 24αδα των παικτών που θα μπήκαν στο σπίτι. Το MasterChef 5 από τη Δευτέρα (15/2) αλλάζει και φέτος θα δούμε πολλές ανατροπές.

Ποιες μέρες θα προβάλλεται το MasterChef 5

Η αλλαγή που θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, είναι οι μέρες μετάδοσης του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.

Σημερινό (16/2) trailer

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef θα δοθεί μια κάρτα ασυλίας η οποία σύμφωνα με τους τρεις κριτές, πρόκειται να καθορίσει όλη την ροή του παιχνιδιού. Ενώ, θα δούμε και την πρώτη αποχώρηση για τον 5ο κύκλο.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονται προς αναζήτηση του επόμενου Έλληνα master chef, με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα για όλα στις κουζίνες, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Απόψε, λοιπόν στις 21:00 στο Star θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να μαγειρεύουν με σκοπό να μην πάρουν την μαύρη ποδιά, δηλαδή να μην φτιάξουν το πιο αδύναμο μαγειρικά πιάτο. Καθώς ένας από τους 3 παίκτες με την μαύρη ποδιά θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει.

Δείτε το trailer:

 

Ροή ειδήσεων

Share