Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η πρώτη κλίκα στο ριάλιτι

Τους αποκάλυψαν στην κουζίνα

15 Φεβρουαρίου 2021 22:02
MasterChef 5: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η πρώτη κλίκα στο ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν στο MasterChef οι παίκτες και ήδη πρόλαβαν να δημιουργηθούν τα πρώτα πηγαδάκια. Ο Παύλος μίλησε στις κάμερες για «τοξικούς» συμπαίκτες ενώ έδωσε και την πρώτη κλίκα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης αναφέρθηκε σε τρία πρόσωπα που έχουν κάνει τη δική τους παρέα και λειτουργούν ως «κλίκα», με άλλη παίκτρια νωρίτερα να είναι έξαλλη.

MasterChef 5: Αποκαλύφθηκε η πρώτη κλίκα του παιχνιδιού

Ο Παύλος μίλησε για τον Διονύση, τον Ιωάννη αλλά και τον Πάνο, ο οποίος ήταν ένας παίκτης που ξεχώρισε μέσα στην κουζίνα μιας και έκανε τον περισσότερο «ντόρο» από τους συμπαίκτες του.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες. Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Ιωάννης είναι αρκετά κοντά, μένουν στο ίδιο δωμάτιο. Θα την έλεγες και «κλίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος.

MasterChef 5: «Καρφί» του Κουτσόπουλου στον Ιωαννίδη

Το νέο επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πετάει μια ξεκαρδιστική σπόντα στον Πάνο Ιωαννίδη.

Κατά την διάρκεια που μαγείρευαν οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μοιράζεται μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά.

-Λ.Κ: Εμένα το Master class που μου έχει μείνει από εσένα…

-Σ.Κ: Πάει να κοροϊδέψει τώρα για όταν πήγαινε και μου έκλεβε τις συνταγές…

-Λ.Κ : Άκου, άκου, γιατί εσύ εδώ έκανες τον όμορφο, ενώ εμείς επάνω δουλεύαμε. Είχε πάρει ένα τσέρκι και πάταγε το μπισκότο 45 λεπτά. Έβριζαν όλοι! Εγώ έχω κάνει κοντρόλ επάνω. Αλλά μια χαρά

Οι κριτές στο Masterchef Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς

MasterChef 5: Τρέλανε τους κριτές - Δεν ήθελε να δοκιμάσει το πιάτο της

Την έκπληξη έκανε σήμερα παίκτρια του MasterChef όταν ανακοίνωσε στους κριτές πως δεν ήθελε να δοκιμάσει καμία παρασκευή από αυτές που είχε το πιάτο της.

Οι κριτές είδαν ένα πιάτο με πολλές παρασκευές και όπως είπαν περίεργες ονοματοδοσίες και το μόνο που τους έμενε ήταν να δοκιμάσουν.

MasterChef 5: Η παίκτρια δεν ήθελε να... δοκιμάσει το πιάτο της

Όταν ρώτησαν την παίκτρια αν έχει δοκιμάσει, κάτι που παροτρύνουν όλους τους μάγειρες να κάνουν, η ίδια απάντησε πως δεν έχει δοκιμάσει τίποτα εκτός από μια ατζούγια, για να κάνει την διαφορά!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share