Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Οι πόζες του Παύλου με ψηλοτάκουνα, φορέματα, φούστες μέχρι και... νυφικό! (photos)

Το ιδιαίτερο και εκκεντρικό προφίλ του στο instagram

2 Φεβρουαρίου 2021 13:13
MasterChef 5: Οι πόζες του Παύλου με ψηλοτάκουνα, φορέματα, φούστες μέχρι και... νυφικό! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους παίκτες του MasterChef 5 είναι σίγουρα ο Παύλος, που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Επίσης, ένας διαγωνιζόμενος μεταξύ άλλων, εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους πίσω από τις κάμερες και στη συνέχεια ο Ιωαννίδης έγινε έξαλλος.

Παρότι ερασιτεχνικό το φαγητό του, άρεσε πολύ στους κριτές που του έδωσαν τρία «ναι» και τον πέρασαν κατευθείαν στο σπίτι.

Ο διαγωνιζόμενος που δήλωσε τελειομανής ήταν αρκετά ικανοποιημένος με το πιάτο του, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην επιτροπή.

Όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο πήγε στο παιχνίδι, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του είναι σεφ, ενώ μέσω του MasterChef 5 θέλει να κάνει μία καινούργια αρχή στη ζωή του.

Ιδιαίτερο είναι και το προφίλ του στο Instagram. To στιλ του είναι αρκετά εκκεντρικό. Του αρέσει να συνδυάζει γυναικεία τακούνια στιλέτο με αθλητικές κάλτσες, να φορά γυναίκεια φορέματα, φούστες μέχρι και νυφικό! Ακόμα ποζάρει με βαμμένα νύχια σε διάφορα χρώματα!

MasterChef 5: «Εσένα από πού σε ξέρουμε;» - Γύρισε πίσω με στόχο να τους αφήσει άφωνους

Ο Χούλιο δοκίμασε τις δυνατότητές του στο περσινό επεισόδιο του MasterChef ωστόσο δεν πήρε το ναι από τους κριτές και έτσι επέστρεψε φέτος με ένα πιάτο κανονική υπερπαραγωγή που ξετρέλανε τους κριτές.

MasterChef 5: Ο Χούλιο γύρισε για να μείνει

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν παίκτη να προσπαθεί για δεύτερη ή ακόμα και για τρίτη φορά στο MasterChef. Αυτή τη φορά ο Χούλιο είναι έτοιμος για όλα.

Οι κριτές τον θυμούνταν και έτσι τον τρόλαραν μόλις κατάλαβαν από πού τον ήξεραν, με μια λεσβία παίκτρια νωρίτερα να συγκινεί.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share