Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Άγριο κράξιμο στο μάγειρα που επιτέθηκε στους δημοσιογράφους - «Βρήκαμε και πιο αργό από τη Σαλαγκούδη»

«Πυρά» εναντίον του παίκτη για τη συμπεριφορά του

1 Φεβρουαρίου 2021 22:11
MasterChef 5: Άγριο κράξιμο στο μάγειρα που επιτέθηκε στους δημοσιογράφους - «Βρήκαμε και πιο αργό από τη Σαλαγκούδη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MasterChef 5 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε αυτή την φάση του βρίσκεται στις οντισιόν, με ένα μάγειρα σήμερα (1/2) να έχει γίνει έξαλλος με τους δημοσιογράφους της εκπομπής και να τους επιτίθεται, με το Twitter να τον κράζει άγρια, τονίζοντας πως είναι μάγειρας… από τα Lidl.

Ο Νίκος δεν έβγαλε το πιάτο που θα ήθελε σε καμία περίπτωση, ενώ δεν πρόλαβε καν να το δοκιμάσει, με τον ίδιο να θεωρεί ως υπεύθυνους τους δημοσιογράφους, επειδή του έκαναν ερωτήσεις, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους παίκτες, ενώ αγνοούσε και τις ερωτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

MasterChef 5: «Πυρά» του Twitter στο μάγειρα που... τα έχωσε στους δημοσιογράφους

Το Twitter, κάπως έτσι, δεν έχασε ευκαιρία… να του τα χώσει, μην εγκρίνοντας τη συμπεριφορά του μπροστά στις κάμερες, η οποία ήταν απαράδεκτη, αφού υποβλήθηκε σε μια διαδικασία, όπου υποβάλλονται όλοι οι παίκτες. «Ήταν πιο αργός και από τη Σαλαγκούδη», έγραψε κάποιος σε σχόλιο του, αναφέροντας και την... τίμια Ανθή του Survivor.

MasterChef: "Βγαίνουν" τα μαχαίρια που θα προκαλέσουν αναταραχές - Ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές

MasterChef: Το MasterChef που προβάλλεται στο τηλεοπτικό κανάλι του Star επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση εδώ και λίγες μέρες όπου και ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές για αυτό.

Συγκεκριμένα το Star είναι έτοιμο να "βγει" στην αντεπίθεση μαζί με το MasterChef κάνοντας κάποιες μεγάλες αλλαγές στην προβολή του.

Έρχονται αλλαγές στο MasterChef.

MasterChef: Οι αλλαγές που ετοιμάζονται

Ειδικότερα το MasterChef επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα και ανακάτεψε κατά πολύ την τράπουλα της τηλεθέασης. Η μάχη της prime time, ωστόσο, αναμένεται να εξελιχθεί με ακόμα υψηλότερη ένταση το προσεχές διάστημα καθώς ο ανταγωνισμός στα κανάλια μοιάζει να φτάνει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Και ενώ τρία πολύ δυνατά προγράμματα, το Survivor, οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef κοντραροχτυπιούνται, η μάχη θα κλιμακωθεί τις επόμενες εβδομάδες καθώς αναμένονται σημαντικές αλλαγές που θα ανεβάσουν τον πυρετό του ανταγωνισμού. Την αρχή κάνει μάλιστα το MasterChef, που προχωρά άμεσα σε διπλασιασμό της παρουσίας του στην prime time επεκτείνοντας τη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού καθ’ όλη την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ενώ στα αρχικά σχέδια του STAR ήταν να συνεχίσει με τρία επεισόδια την εβδομάδα το ριάλιτι μαγειρικής για το πρώτο διάστημα, ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τελικά… η δοσολογία αυξάνεται άμεσα.

Από την προσεχή εβδομάδα, το MasterChef, εκτός από Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα μεταδίδεται και στην prime time της Παρασκευής, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα «χτυπήσει» με εξαπλή δόση. Ειδικότερα, θα προστεθεί επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και το βράδυ του Σαββάτου, αυξάνοντας την παρουσία του στην prime time σε πέντε μέρες ενώ θα ενταχθεί και το MasterClass τα απογεύματα της Κυριακής.

 

Ροή ειδήσεων

Share