Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απαράδεκτη συμπεριφορά παίκτη στο MasterChef: Δεν έβγαλε πιάτο και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους!

Κάτι ήξερε η πεθερά του που τον έδιωξε...

1 Φεβρουαρίου 2021 21:54
Απαράδεκτη συμπεριφορά παίκτη στο MasterChef: Δεν έβγαλε πιάτο και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά έντονο ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, με έναν συγκεκριμένο παίκτη να τα βάζει με τους δημοσιογράφους της εκπομπής αλλά και με τους κριτές.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με την πεθερά του, φάνηκε να αγχώνεται αρκετά και να μην μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο που είχε για να ετοιμάσει το πιάτο του, με έναν άλλο μάγειρα να αφήνει «κόκκαλο» τους κριτές με μια ατάκα του.

MasterChef5: Απαράδεκτη η συμπεριφορά που επιτέθηκε στους δημοσιογράφους - Αγνοούσε και τους κριτές

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγνοεί τις ερωτήσεις των κριτών και ιδίως του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με τους ίδιους να εκνευρίζονται ελαφρώς με την συμπεριφορά του.

Ο εκνευρισμός όμως του παίκτη φάνηκε να μην τελειώνει εκεί καθώς αμέσως μετά τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, οι οποίοι ενώ προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους και να τον ρωτήσουν λίγα πράγματα για το πιάτο που μαγείρευε, αυτός νεύριασε σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να τους την πει άσχημα.

Το κορυφαίο βέβαια ήταν που τους κατηγόρησε για το ατελές και όχι και τόσο πετυχημένο πιάτο του.

MasterChef 5: Τον... έστειλε η πεθερά του στο παιχνίδι

Ένας γαμπρός με μια πεθερά μπορούν πράγματι να έχουν «καλή» και «τρελή» σχέση, και αυτό το απέδειξε ο ίδιος διαγωνιζόμενος στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef.

Ειδικότερα, ο παίκτης αυτός αφιέρωσε την μισή συνέντευξη του μιλώντας για την «αγαπημένη» του πεθερά, με την οποία κιόλας αποκάλυψε ότι δουλεύουν και μαγειρεύουν μαζί.

Βέβαια, η πεθερά του φαίνεται να μην χάνει ευκαιρία να του την πει, μιας και στο βίντεο τον «κατσάδιασε» και μάλιστα ανέφερε πως θα του τα «χώνει» ακόμα και όσο τον βλέπει στην τηλεόραση.

Οι μικροτσακωμοί και οι μπηχτές έκαναν φυσικά την εμφάνιση τους, αλλά σίγουρα και οι δύο καταβάθος έχουν αδυναμία ο ένας στον άλλον!

 

Ροή ειδήσεων

Share