Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 5: «Άδειασε» τον Κοντιζά ο Κουτσόπουλος - «Όταν γέννησε η γυναίκα σου…»

Απίστευτη ατάκα στην οντισιόν

27 Ιανουαρίου 2021 22:09
MasterChef 5: «Άδειασε» τον Κοντιζά ο Κουτσόπουλος - «Όταν γέννησε η γυναίκα σου…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά τον Σωτήρη Κοντιζά, σχολιάζοντας πως όταν έκανε τρίτο παιδί, του είχε τάξει πως θα το έβγαζε Λεωνίδα αλλά δεν το έκανε.

Η διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε με την ιστορία της για το πρόβλημα υγείας της - δείτε την εδώ - έκανε πλάκα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο κριτής της απάντησε πως αν θέλει να την περάσει στο σπίτι θα πρέπει να βγάλει την κόρη της Λεωνίδα, ενώ νωρίτερα εμφανίστηκε ο κολλητός ενός φιναλίστ του παιχνιδιού.

MasterChef 5: Ο Κουτσόπουλος... την είπε στον Κοντιζά

Η νεαρή παίκτρια αρνήθηκε αλλά του είπε πως αν κάνει τρίτο παιδί, θα το σκεφτεί. Ο σεφ γέλασε και της αποκάλυψε πως και ο Κοντιζάς του είχε πει πως θα έβγαζε το παιδί του Λεωνίδα.

Τηλεθέαση: Τρομερή άνοδος για το Survivor - Εξαφάνισε το Master Chef!

Ντέρμπι έχει καταντήσει αυτή η prime time ζώνη της τηλεθέασης πια! Από εκεί που φαινόταν πως το Survivor 4 θα χάσει πολύ κόσμο στα νούμερα του με την είσοδο του MasterChef στα βράδια μας, όχι απλά δεν έχασε αλλά τελικά παραμένει πρώτο και με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Μπορεί την Δευτέρα 25/1 που ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωπα τα τρία δυνατά projects (Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef) της prime time ζώνης... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Ροή ειδήσεων

Share