Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Στο παιχνίδι ο παιδικός φίλος του Σταυρή Γεωργίου - Ο λόγος που δε μίλησε για τη σχέση τους

Ήθελε να το κρύψει στην αρχή και υπήρχε σοβαρή αιτία...

27 Ιανουαρίου 2021 21:36
MasterChef 5: Στο παιχνίδι ο παιδικός φίλος του Σταυρή Γεωργίου - Ο λόγος που δε μίλησε για τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία ακούστηκε με το ξεκίνημα στο επεισόδιο του MasterChef για την Τετάρτη (27/1), με ένα διαγωνιζόμενο να εμφανίζεται και να αποκαλύπτει, ότι είναι κολλητός του Σταυρή Γεωργίου, αν και στην αρχή το έκρυψε.

Ο παίκτης αυτός άρχισε να μιλά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο σεφ τον ρώτησε, αν παρακολουθούσε το ριάλιτι. Ο παίκτης απάντησε πως ήταν φαν και, μάλιστα, υποστήριζε φανατικά τον Κύπριο που βρέθηκε στον τελικό του MasterChef 4, γνωρίζοντάς τον από μωρά, με μια άλλη ιστορία να έχει συγκλονίσει τους κριτές.

MasterChef 5: Έκανε αίσθηση ο κολλητός του Σταυρή Γεωργίου

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι δεν ήθελε να μιλήσει εξαρχής για την φιλία τους, ώστε να μην πιστέψει ο κόσμος, ότι τον έστειλε ο ίδιος ο Σταυρής.

Τηλεθέαση: Τρομερή άνοδος για το Survivor - Εξαφάνισε το Master Chef!

Ντέρμπι έχει καταντήσει αυτή η prime time ζώνη της τηλεθέασης πια! Από εκεί που φαινόταν πως το Survivor 4 θα χάσει πολύ κόσμο στα νούμερα του με την είσοδο του MasterChef στα βράδια μας, όχι απλά δεν έχασε αλλά τελικά παραμένει πρώτο και με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Μπορεί την Δευτέρα 25/1 που ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωπα τα τρία δυνατά projects (Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef) της prime time ζώνης... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share