Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - trailer: Ένα... γνώριμο πρόσωπο επιστρέφει στο ριάλιτι μαγειρικής

Είχε συμμετάσχει και πέρυσι!

27 Ιανουαρίου 2021 11:37
MasterChef 5 - trailer: Ένα... γνώριμο πρόσωπο επιστρέφει στο ριάλιτι μαγειρικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής τα είχε όλα, από συγκινητικές ιστορίες μέχρι και γέλια -δείτε εδώ τα highlights-. Ωστόσο, σήμερα 27/01 θα δούμε ένα γνώριμο πρόσωπο να επιστρέφει για να διεκδικήσει μια θέση.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα παρακολουθήσουμε ακόμα κάποιους διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες να καταπλήξουν τους τρεις κριτές. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι κι ένα γνώριμο πρόσωπο το οποίο διαγωνίσθηκε και στο περσινό MasterChef αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει αρκετά. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

Δείτε το trailer:

Κλάμα στο MasterChef: Τρελάθηκαν οι κριτές με τον… Mad Clip της Ηλείας

Ένας παίκτης στάθηκε αφορμή για να πει μερικές επικές ατάκες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον αγαπημένο κριτή να τον αποκαλεί Mad Clip, από τον Πύργο Ηλείας λόγω της εκκεντρικής εμφάνισής του.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο διαγωνιζόμενος εμφανίστηκε με γυαλιά και ιδιαίτερο ντύσιμο, ενώ παραδέχθηκε πως στον προηγούμενο κύκλο, αγαπημένος του παίκτης ήταν ο νικητής του διαγωνισμού, ενώ νωρίτερα έφερε... δάκρυα η ιστορία ενός παίκτη που πέρασε στο σπίτι μετά τον χωρισμό του.

Εμφανίστηκε ο... Mad Clip από την Ηλεία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να τον τρολάρει και να τον χαρακτηρίσει Mad Clip, ενώ στη συνέχεια ο σεφ παραδέχθηκε πως είναι επίσης από τον Πύργο Ηλείας, αλλά δεν προτιμάει να το λέει.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share