Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5 trailer: Η συγκινητική ιστορία παίκτριας που θα καθηλώσει στο σημερινό επεισόδιο

Θα κλάψει μπροστά στους κριτές - Ποιος ο λόγος;

26 Ιανουαρίου 2021 09:12
MasterChef 5 trailer: Η συγκινητική ιστορία παίκτριας που θα καθηλώσει στο σημερινό επεισόδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής τα είχε όλα -δείτε εδώ τα highlights- και κυρίως είχε γέλιο με τον σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ωστόσο, σήμερα 26/01 το κοινό θα καθηλωθεί από μια δυσάρεστη ιστορία.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο παρακάτω trailer μια από τους συμμετέχοντες θα μοιραστεί με τους κριτές μια απίστευτη ιστορία που της έχει σημαδέψει τη ζωή: Το θάνατο του πατέρα της σε πόλεμο. Η παίκτρια δε θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το αν θα διασφαλίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού ή για το σπίτι παραμένει ακόμα άγνωστο. Δείτε παρακάτω το σημερινό 26/1 trailer του MasterChef 5!

«Ξέσπασε» ο Ελληνογάλλος μάγειρας για τις δυσκολίες της ζωής του - «Ήταν ρατσιστές μαζί μου γιατί…»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, εμφανίστηκε ο Γιώργος, ο Ελληνογάλλος παίκτης ο οποίος έχει βιώσει τον ρατσισμό μετά από την απόφαση της οικογένειάς του να μετακομίσει μόνιμα στην Γαλλία ενώ δεν γνώριζε τη γλώσσα.

Ο Γιώργος μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα ωστόσο οι γονείς του χώρισαν και έτσι η μητέρα του πήρε εκείνον και τα αδέρφια του και μετακόμισαν στη Γαλλία.

Συγκινεί ο Ελληνογάλλος για το ρατσισμό των Γάλλων

Εκεί αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς δεν γνώριζε τη γλώσσα και έτσι βίωσε τον ρατσισμό. Τα πράγματα ωστόσο δεν ήταν τόσο καλά για εκείνον ούτε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού όπως είπε στους κριτές, δεν έχει περάσει καλά μιας και δυσκολεύεται πολύ να βρει δουλειά. Νωρίτερα, είδαμε ακόμα ένα Golden Pass!

 

Ροή ειδήσεων

Share