Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: «Ξέσπασε» ο Ελληνογάλλος μάγειρας για τις δυσκολίες της ζωής του - «Ήταν ρατσιστές μαζί μου γιατί…»

Συγκίνησε με την αντιμετώπιση που είχε στο εξωτερικό επειδή δεν ήξερε τη γλώσσα

26 Ιανουαρίου 2021 00:08
MasterChef 5: «Ξέσπασε» ο Ελληνογάλλος μάγειρας για τις δυσκολίες της ζωής του - «Ήταν ρατσιστές μαζί μου γιατί…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, εμφανίστηκε ο Γιώργος, ο Ελληνογάλλος παίκτης ο οποίος έχει βιώσει τον ρατσισμό μετά από την απόφαση της οικογένειάς του να μετακομίσει μόνιμα στην Γαλλία ενώ δεν γνώριζε τη γλώσσα.

Ο Γιώργος μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα ωστόσο οι γονείς του χώρισαν και έτσι η μητέρα του πήρε εκείνον και τα αδέρφια του και μετακόμισαν στη Γαλλία.

MasterChef: Συγκινεί ο Ελληνογάλλος για το ρατσισμό των Γάλλων

Εκεί αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς δεν γνώριζε τη γλώσσα και έτσι βίωσε τον ρατσισμό. Τα πράγματα ωστόσο δεν ήταν τόσο καλά για εκείνον ούτε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού όπως είπε στους κριτές, δεν έχει περάσει καλά μιας και δυσκολεύεται πολύ να βρει δουλειά. Νωρίτερα, είδαμε ακόμα ένα Golden Pass!

MasterChef 5 - Άννα Καλιορίδου: Αγνώριστη πριν αρκετά χρόνια η Θεσσαλονικιά που τρέλανε κριτές και τηλεθεατές!

Το βράδυ του Σαββάτου το MasterChef έκανε πρεμιέρα στο Star με τον πέμπτο κύκλο του. Λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά δεν είχαμε την παραδοσιακές οντισιόν, αλλά οι κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους σε τετράδες!

Η 47χρονη κομμώτρια Άννα Καλιορίδου από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με το που μπήκε στο πλατό τρέλανε τους κριτές αλλά και το… Twitter!

Η ίδια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο, ενώ ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα χορεύει οριεντάλ και ζούμπα. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps, ωστόσο... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share