Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Πήρε… πίσω το αίμα της - Μετά την αποτυχία στον πρώτο κύκλο γύρισε και πήρε τρία «ναι»

Μεγάλη δικαίωση - Συγκλόνισε με όσα είπε στον Πάνο Ιωαννίδη

26 Ιανουαρίου 2021 00:01
MasterChef: Πήρε… πίσω το αίμα της - Μετά την αποτυχία στον πρώτο κύκλο γύρισε και πήρε τρία «ναι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δυναμικές φαίνεται πως ήταν οι οντισιόν των παικτών στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef μιας και οι κριτές δε δίστασαν να δώσουν και το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στο σπίτι, σε μία διαγωνιζόμενη η οποία είχε δοκιμαστεί και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Η Μαρία δεν είχε καταφέρει να βγάλει πιάτο στην οντισιόν της στον πρώτο κύκλο ωστόσο σήμερα, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έβγαλε ένα πιάτο που συγκλόνισε τους τρεις κριτές, μετά την προηγούμενη παίκτρια.

MasterChef 5: Αυτή είναι η παίκτρια που πήρε το τρίτο εισιτήριο για το σπίτι

Μάλιστα, την ώρα που μαγείρευε εξομολογήθηκε στον Πάνο Ιωαννίδη πως έχει στόχο να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και να διαπρέψει σε έναν χώρο ανδροκρατούμενο. Έτσι τσέκαρε το εισιτήριό της και είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο σπίτι.

MasterChef 5 - Άννα Καλιορίδου: Αγνώριστη πριν αρκετά χρόνια η Θεσσαλονικιά που τρέλανε κριτές και τηλεθεατές!

Το βράδυ του Σαββάτου το MasterChef έκανε πρεμιέρα στο Star με τον πέμπτο κύκλο του. Λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά δεν είχαμε την παραδοσιακές οντισιόν, αλλά οι κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους σε τετράδες!

Η 47χρονη κομμώτρια Άννα Καλιορίδου από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με το που μπήκε στο πλατό τρέλανε τους κριτές αλλά και το… Twitter!

Η ίδια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο, ενώ ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα χορεύει οριεντάλ και ζούμπα. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps, ωστόσο... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share