Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Τρελάθηκε το Twitter με τον σωσία του Κουτσόπουλου - «Μαμά πρέπει να συζητήσουμε κάτι…»

Ζήτησε... εξηγήσεις ο σεφ

25 Ιανουαρίου 2021 21:49
MasterChef 5: Τρελάθηκε το Twitter με τον σωσία του Κουτσόπουλου - «Μαμά πρέπει να συζητήσουμε κάτι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εμφάνιση του… σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων στους κριτές στο ξεκίνημα του επεισοδίου του MasterChef, με το Twitter φυσικά να μην χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει το θέμα, ενώ και ο ίδιος ο σεφ… ζήτησε τη μαμά του, για να διευκρινίσουν το πόσα παιδιά έχει.

Ο Θοδωρής προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, με τους κριτές να μην χάνουν την ευκαιρία να… τρολάρουν το συνάδελφό τους και τον ίδιο τον παίκτη, κάτι που φυσικά έκανε και το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

MasterChef 5: Κλάμα στο Twitter με τον... σωσία του Κουτσόπουλου

Αμέσως, φυσικά, έγινε αναφορά στο αν είναι αδέλφια, ενώ και ο Κουτσόπουλος, που είναι ένας άνετος άνθρωπος, έκανε φοβερή επίδειξη χιούμορ με τη δική του ανάρτηση, ζητώντας… εξηγήσεις από τη μητέρα του.

MasterChef 5 - Άννα Καλιορίδου: Αγνώριστη πριν αρκετά χρόνια η Θεσσαλονικιά που τρέλανε κριτές και τηλεθεατές!

Το βράδυ του Σαββάτου το MasterChef έκανε πρεμιέρα στο Star με τον πέμπτο κύκλο του. Λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά δεν είχαμε την παραδοσιακές οντισιόν, αλλά οι κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους σε τετράδες!

Η 47χρονη κομμώτρια Άννα Καλιορίδου από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με το που μπήκε στο πλατό τρέλανε τους κριτές αλλά και το… Twitter!

Η ίδια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο, ενώ ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα χορεύει οριεντάλ και ζούμπα. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps, ωστόσο... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Ροή ειδήσεων

Share