Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βρήκε… πρόταση στο MasterChef: «Έλα να κάνεις τα ρεπό του Κουτσόπουλου»

Άλλο επίπεδο καλτίλας...

25 Ιανουαρίου 2021 21:31
Βρήκε… πρόταση στο MasterChef: «Έλα να κάνεις τα ρεπό του Κουτσόπουλου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση πριν καν… ξεκινήσει το παιχνίδι, με τους κριτές να του προτείνουν να πάει στο εστιατόριο, όπου μαγειρεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προκειμένου να κάνει τα ρεπό του.

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Θοδωρή, ο οποίος είναι… σωσίας του διάσημου σεφ και με την παρουσία του προκάλεσε γέλια μέχρι δακρύων στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος φρόντιζε διαρκώς να ανεβάζει το… επίπεδο της καλτίλας του, φτάνοντας σε σημείο να κάνει παρατήρηση στους άλλους δύο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, επειδή δεν πήγαιναν στους πάγκους των παικτών.

MasterChef 5: Πρόταση στο... σωσία του Κουτσόπουλου να κάνει τα ρεπό του

Ο Κοντιζάς ήταν εκείνος, που αντέδρασε και πήγε στο δικό του πάγκο, ρωτώντας τον για την ομοιότητά του με τον Κουτσόπουλο. Στο τέλος, μάλιστα, του πρότεινε να πηγαίνει στο «Φιντέλ» και να κάνει τα ρεπό του σεφ.

MasterChef 5 - Άννα Καλιορίδου: Αγνώριστη πριν αρκετά χρόνια η Θεσσαλονικιά που τρέλανε κριτές και τηλεθεατές!

Το βράδυ του Σαββάτου το MasterChef έκανε πρεμιέρα στο Star με τον πέμπτο κύκλο του. Λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά δεν είχαμε την παραδοσιακές οντισιόν, αλλά οι κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους σε τετράδες!

Η 47χρονη κομμώτρια Άννα Καλιορίδου από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με το που μπήκε στο πλατό τρέλανε τους κριτές αλλά και το… Twitter!

Η ίδια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο, ενώ ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα χορεύει οριεντάλ και ζούμπα. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps, ωστόσο... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Ροή ειδήσεων

Share