Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Θα μαγειρέψουμε ή θα το ματιάσουμε;»: Η Milfαρα Θεσσαλονικιά που τρέλανε το MasterChef!

Η 47αρα Θεσσαλονικιά που έκανε εντύπωση με το καλησπέρα σας

23 Ιανουαρίου 2021 21:44
«Θα μαγειρέψουμε ή θα το ματιάσουμε;»: Η Milfαρα Θεσσαλονικιά που τρέλανε το MasterChef!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρεμιέρα του MasterChef 5 μόλις ξεκίνησε και οι πρώτοι τέσσερις παίκτες μπήκαν στο πλατό, με μια συγκεκριμένη όμως να κάνει ήδη την διαφορά.

Οι 3 κριτές του ριάλιτι μαγειρικής καλωσόρισαν την πρώτη τετράδα, ανακοινώνοντας εξαρχής τις αλλαγές του φετινού κύκλου.

Μετά την παρουσίαση του κάθε διαγωνιζόμενου ξεχωριστά, ξεκίνησε η διαδικασία της ετοιμασίας του πιάτου τους, έχοντας στην διάθεση τους 40 ακριβώς λεπτά.

Από την πρώτη τετράδα ξεχώρισε η Άννα, η 47χρονη Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Ντύσιμο, μακιγιάζ, ρούχα φυσικά στην πέννα!

Ωστόσο, στην μαγειρική φαίνεται να μην αγχώνεται ιδιαίτερα, μιας και οι κινήσεις της ήταν αρκετά αργές. Μάλιστα, αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ήδη τις χιουμοριστικές του αναφορές.

Συγκεκριμένα, ο κριτής της είπε: «Θα μαγειρέψουμε ή θα το ματιάσουμε;» με την ίδια να δηλώνει πως έχει μάθει να μην αγχώνεται και να τα κάνει όλα ήσυχα και χαλαρά, σαν γνήσια Θεσσαλονικιά!

Δυστυχώς όμως φαίνεται να της κόστισε, καθώς οι κριτές δεν ικανοποιήθηκαν από το πιάτο της με αποτέλεσμα να μην πάρει το ναι για την επόμενη φάση!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share