Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασημίνα MasterChef: Έκανε πλαστική και μας δείχνει το νέο της πρόσωπο!

Απίστευτη αλλαγή!

30 Δεκεμβρίου 2020 10:34
Ασημίνα MasterChef: Έκανε πλαστική και μας δείχνει το νέο της πρόσωπο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef: Το νέο της πρόσωπο μετά την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη αποκάλυψε η Ασημίνα Ουστάλλι.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, λίγο καιρό πριν είχε μπει στο χειρουργείο λόγω σπασμένου οστού στην περιοχή της μύτης, με την ίδια να εμφανίζεται τηλεοπτικά παρά το γεγονός πως το πρόσωπό της παραμένει πρησμένο, αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση.

«Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη μου. Είχα διάφραγμα και κόγχες και ένα σπασμένο κόκκαλο. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά επειδή δούλευα συνέχεια δεν είχα βρει χρόνο, γιατί πρέπει να μείνεις αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι.

Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα, να μπορείς να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Ακόμη δεν έχω επανέλθει, είμαι πρησμένη και φαίνονται οι μελανιές», δήλωσε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Δείτε την αλλαγή της στις λήψεις που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

MasterChef: Ολικό «λίφτινγκ» - Ραγδαίες αλλαγές στο ριάλτι μαγειρικής

MasterChef: Ραγδαίες είναι οι αλλαγές που θα δούμε στον 5ο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, οι οποίες δεν θα έχουμε καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα. Τι καινούργιο θα δούμε;

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο MasterChef 5

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife στο MasterChef δεν θα υπάρχουν coaches. Οι τρεις σεφ θα είναι απλά κριτές και παύουν να έχουν ρόλο μέντορα για τα δικά τους παιδιά.

Οι κανόνες των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, που κάθε κριτής διάλεγε εφτά παίκτες για την ομάδα του, καταργούνται όπως και οι «team Κουτσόπουλος», «team Κοντιζάς», «team Ιωαννίδης», αλλά και οι κονκάρδες στο πέτο. Ενώ, χαμό φέρνουν οι νέες αποκαλύψεις για όσα έχουν γίνει στο MasterChef, αφού μία εκ των παικτριών μίλησε για τις άγριες ερωτικές σκηνές στο σπίτι, με άπαντες στο σπίτι να ακούνε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο πλυντήριο.

Επίσης, στις αρχικές οντισιόν, όποιος παίκτης εξασφαλίζει τρία «ναι» θα περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Δηλαδή θα είναι σαν golden pass που θα δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αλλαγές φέρνει και ο covid-19. Θα υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους, στις ομαδικές δοκιμασίες οι παίκτες θα φορούν γάντια, ενώ κατά την παρασκευή των πιάτων από τα οποία θα κριθούν, οι παίκτες οφείλου να ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή, ώστε να μη δοκιμάζουν πλέον από το ίδιο πιάτο. Οι οντισιόν και τα bootcamp έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι 24 παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef.

 

Ροή ειδήσεων

Share