Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Έφυγε από τη ζωή ο κριτής Charles Campion

Θρήνος...

26 Δεκεμβρίου 2020 20:12
MasterChef: Έφυγε από τη ζωή ο κριτής Charles Campion
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef: Θλίψη σκόρπισε στην βρετανική τηλεόραση η είδηση του θανάτου του Charles Campion, ο οποίος αποτελούσε μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής.

Η γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης πραγματοποιήθηκε μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media, με συνάδελφο να μεταφέρει τα θλιβερά νέα.

Ο Dan Saldino εξέφρασε την θλίψη του, γράφοντας σε ανάρτηση πως «Δεν θα ξεχάσω τις περιπέτειες μας και τα προγράμματα που φτιάξαμε παρέα», ενώ ο Tracey MacLeaod συμπλήρωσε πως «Ζούσε με την οικογένειά του και συχνά μιλούσε για αυτούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Ο Charles Campion ήταν ένας θαυμάσιος και αγαπητός άνθρωπος, με μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ» επισήμανε και ο Jay Rayner.

Σημειώνεται πως, ο 69χρονος δεν έγινε γνωστός μόνο μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, καθώς είχε εργαστεί με επιτυχία σε μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά και εφημερίδες της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων οι Times, η Independent και η Evening Standard, συγγράφοντας κριτικές για εστιατόρια και συνταγές. Επιπροσθέτως, εργάστηκε ως συμπαρουσιαστής στην βρετανική εκπομπή ”The Greatest Dishes of the World”.

Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του, δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες, ωστόσο όλα υποδεικνύουν ανακοπή καρδιάς. Ενώ, χαμό φέρνουν οι νέες αποκαλύψεις για όσα έχουν γίνει στο MasterChef, αφού μία εκ των παικτριών μίλησε για τις άγριες ερωτικές σκηνές στο σπίτι, με άπαντες στο σπίτι να ακούνε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο πλυντήριο.

Τι είναι το MasterChef και πως ήρθε στην Ελλάδα

Το MasterChef Greece (ή απλά MasterChef) είναι ελληνικός τηλεοπτικός reality διαγωνισμός μαγειρικής, που βασίζεται στο ομώνυμο βρετανικό πρόγραμμα, και στο οποίο διαγωνίζονται ερασιτέχνες μάγειρες.[2][3] Η εκπομπή έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, ενώ προβάλλεται μέχρι και σήμερα για έκτη σεζόν.

Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος της εκπομπής προβλήθηκαν στο Mega Channel από το 2010 έως το 2013, με παρουσιάστριες τις Ευγενία Μανωλίδου και Μαίρη Συνατσάκη αντίστοιχα. Τον Μάρτιο του 2017, το Star Channel απέκτησε τα δικαιώματα της εκπομπής επαναφέροντας το MasterChef μετά από τέσσερα χρόνια. Ο τρίτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2017. Ακολούθησαν δύο ακόμη κύκλοι επεισοδίων το 2018 και το 2019. Η εκπομπή ανανεώθηκε για έκτη σεζόν κάνοντας πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου του 2020 από το ίδιο κανάλι.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, το Mega Channel δημιούργησε το παράγωγο του διαγωνισμού στο οποίο έλαβαν μέρος παιδιά 8-13 ετών και έφερε τον τίτλο MasterChef Junior. Η αντίστοιχη προβλήθηκε τη σεζόν 2011-2012 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. Το 2018, το Star Channel επανέφερε το MasterChef Junior προβάλλοντας τη δεύτερη σεζόν του.

 

Ροή ειδήσεων

Share