Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

MasterChef: Στον «αέρα» το ξεκαρδιστικό trailer του 5ου κύκλου - Το επικό σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τίποτα δε θα είναι όπως πριν!

16 Δεκεμβρίου 2020 01:50
MasterChef: Στον «αέρα» το ξεκαρδιστικό trailer του 5ου κύκλου - Το επικό σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο του MasterChef και η αλήθεια είναι ότι κερδίζει την πρωτιά για ακόμη μια φορά στην πρωτοτυπία και στο χιούμορ.

Τέσσερις κουκουλοφόροι απαγάγουν και δένουν τους τρεις κριτές (Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο) ενώ αυτοί όσο είναι δεμένοι αναρωτιούνται ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι κουκουλοφόροι, ενώ αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας για το σόου.

Παράλληλα, απορούν βρίσκουν μπροστά τους μία τηλεόραση με δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά από τον τελευταίο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι είναι δοκιμασία γευσιγνωσίας.

Τελικά, πίσω από τις κουκούλες βρίσκονται οι νικητές των τεσσάρων κύκλων του σόου, που διαφωνούν μεταξύ τους για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη.

Αποφασίζουν, εν τέλη, να φύγουν και να παρατήσουν τους κριτές ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς λέει: Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο MasterChef 5 δεν θα είναι τίποτα το ίδιο.

Το σχόλιο-έπος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Λίγο αργότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτησε μια ξεκαρδιστική αφορμή αναφορικά με αυτό.

O αγαπημένος κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitter μία ιστορία στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με την καραντίνα αλλά και την απαγωγή του στο τρέιλερ του MasterChef.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω "πίσω" τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο "ήλιος" του την στέγνωνε σε 10 λεπτά...Δεν το κατάλαβαν... Τελικά με συνέλαβαν...» έγραψε χαρακτηριστικά o Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share