Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ανατρέπονται όλα στον 5ο κύκλο

Έρχονται τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής

1 Νοεμβρίου 2020 21:27
MasterChef: Ανατρέπονται όλα στον 5ο κύκλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαγειρική για γερά στομάχια θα είναι το φετινό MasterChef του STAR. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες. Επίσης, η μία την άλλη διαδέχονται οι... εκπλήξεις για τους παίκτες του MasterChef.

Σύμφωνα με το TV24, η πρώτη μεγάλη αλλαγή θα είναι το ολοκαίνουργιο σκηνικό του show, ενώ η δεύτερη θα αφορά τη διαγωνιστική διαδικασία, καθώς το Mystery Box θα εξασφαλίζει ακόμη περισσότερα προνόμια σε αυτόν που θα κερδίσει.

Τέλος, η μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο MasterChef θα είναι οι ξαφνικές αποχωρήσεις των παικτών, το οποίο βέβαια συμβαίνει στα MasterChef άλλων χωρών.

Baby boom στο Master Chef: Πατέρας για πρώτη φορά ο πιο αγαπητός παίκτης

Ο πρώην παίκτης του MasterChef Δημοσθένης Μασσαλάς θα γίνει μπαμπάς και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο μάγειρας διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή, καθώς η σύζυγός του, Κατερίνα περιμένει το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι αγοράκι. Ο Δημοσθένης Μασσαλάς μίλησε στην εκπομπή Pop Up, αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα, ενώ φήμες κυκλοφορούν για επικείμενο γάμο για ένα άλλο ζευγάρι.

«Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι. Είμαστε έξι μηνών και περιμένουμε με ανυπομονησία. Ένιωσα πραγματικά απίστευτα. Είναι αγοράκι. Αυτό το δώρο που έρχεται για μένα και την Κατερίνα είναι κάτι το μοναδικό» είπε χαρακτηριστικά ο Δημοσθένης.

Ο ίδιος παλαιότερα είχε αναφέρει σχετικά με το γάμο του: «Η αλήθεια είναι ότι η αίτηση είχε γίνει αρκετά πριν από το γάμο. Το συζήτησα με την Κατερίνα, η οποία μου είπε ότι όλο αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία και έπρεπε να το κάνω. Είπα, λοιπόν, να την αρπάξω και βλέπουμε. Παντρευτήκαμε τον Οκτώβριο και τέλη Νοεμβρίου μπήκα στο παιχνίδι».

Συγκλονίζει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η γνωστή σε όλους πρώην παίκτρια του MasterChef, που κατάφερε να φτάσει πάρα πολύ μπροστά και να είναι μία από τους φιναλίστ του παιχνιδιού, εδώ και ένα μήνα βιώνει μία από τις πιο θλιβερές περιόδους της ζωής της, καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και τους άφησε όλους μετέωρους και γεμάτους πόνο.

Ένας μήνας πέρασε από το δυσάρεστο συμβάν και βλέπουμε, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Σπυριδούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο πατρικό της στο Βόλο μαζί με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της Σπυριδούλας, Λευτέρης Καραμπουτάκης, «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών, ενώ πληροφορίες λένε πως καθώς παλιότερα διατηρούσε τσιπουράδικα στη Νέα Ιωνία, εμφύσησε την αγάπη για την κουζίνα στην κόρη του.

Στην ανάρτηση της Σπυριδούλας βλέπουμε πως ευχαριστεί όσους ακολούθους της της στέλνουν λόγια συμπαράστασης σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share