Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ποιο Big Brother; Διέρρευσε ροζ βίντεο και από κορυφαία παίκτρια του Master Chef!

Και τρίτο περιστατικό μετά την Ιωάννα Τούνη και την παίκτρια του Big Brother!

16 Σεπτεμβρίου 2020 07:55
Ποιο Big Brother; Διέρρευσε ροζ βίντεο και από κορυφαία παίκτρια του Master Chef!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο, μετά τις αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη για ύπαρξη ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, αφού όπως φαίνεται και άλλες παίκτριες ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης έχουν πέσει θύματα αυτή της μάστιγας!

Μετά την αποκάλυψη για ύπαρξη ροζ βίντεο από παίκτρια του Big Brother, χτες στα χέρια μας έφτασε και βίντεο με πρωταγωνίστρια κορυφαίας παίκτριας του Master Chef! Πρόκειται για μια κοπέλα που πρωταγωνίστησε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star και το βίντεο προκαλεί σοκ!

Η πρωταγωνίστρια του απαγορευμένου αυτού βίντεο παίζει... σόλο και ικανοποιεί τις ορέξεις της με sex toys μιλώντας στην κάμερα! Ένα βίντεο που φυσιολογικά αργότερα έστειλε σε κάποιο αγόρι ή δεσμό της, ο οποίος στην συνέχεια το κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο!

Η παίκτρια βρίσκεται σε πανικό καθώς παρότι έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο εδώ και περίπου 16-17 μήνες το απαγορευμένο αυτό βίντεο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και πάει από χέρι σε χέρι με τρομερή ταχύτητα! Η ίδια η παίκτρια του Master Chef μόλις ενημερώθηκε και είδε το βίντεο την έπιασε πανικός και αμέσως απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χωρίς να έχει βάσιμες ελπίδες για... δικαίωση αφού το βίντεο όχι απλά έχει "γυριστεί" με την θέλησή της αλλά το έχει "τραβήξει" η ίδια!

Μια νέα διαρροή που τείνει να γίνει μάστιγα στην ελληνική showbiz αφού είναι το τρίτο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια πρόσωπο που απασχολεί με την προσωπική της ζωή τα ελληνικά Μέσα!

 

Ροή ειδήσεων

Share