Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η μαμά μου αποκαλεί τον Δημήτρη..." - Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Μπέη για το Δημήτρη Μπέλλο που "άναψαν φωτιές"

Όλα όσα είπε!

3 Ιουλίου 2020 18:34

Στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε πρόσφατα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, Μαρία Μπέη. Λίγο μετά τον τελικό η όμορφη μαγείρισσα άρχισε τις αποκαλύψεις τόσο για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο όσο και για τα παρασκήνια του ριάλιτι.

«Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν από το MasterChef, αλλά μόνο μέσα από τα social media. Δούλευα με έναν φίλο του Δημήτρη, ο Δημήτρης με είδε σε ένα story του φίλου του στο Instagram κι έτσι με ακολούθησε. Ο φίλος του μου έλεγα να μου κάνει κονέ, αλλά εγώ δεν ήθελα κι έλεγα ότι “είναι πολύ μεγάλος”. Μου είχε στείλει μήνυμα όταν ήταν στη Νορβηγία.

«Γεια σου Μαρία, είμαι ο Δημήτρης από τις οντισιόν, πότε θα κατέβεις Αθήνα κλπ…», του απάντησα. Μετά μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, αλλά εγώ δεν του απαντούσα. Είμαστε μαζί σχεδόν εφτά μήνες. Ο Δημήτρης είναι η πρώτη μου σχέση. Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει, ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου μού λέει να με προσέχει», είπε η σεφ που πέρασε από το γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής.

Άγριο ξέσπασμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου: "Συγχαρητήρια στο μ@...κ@..."

Έξαλλος έγινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ξέσπασε μέσα από μια δημοσίευση στο Twitter που προκάλεσε σάλο αφού έγραψε χαρακτηριστικά "Συγχαρητήρια στον μ@λ@κ@". Σε ποιον αναφερόταν ο γνωστός κριτής του MasterChef και τι ήταν αυτό που τον έκανε έξαλλο;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γνωστός για το χιούμορ του και τις συνήθως «τρολ» αναρτήσεις του αυτή την φορά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ενώ παράλληλα ζήτησε και την βοήθεια των ακολούθων του. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν συγχαρητήρια έδινε και πάλι ο γνωστός σεφ αλλά αυτή τη φορά για έναν ευχάριστο λόγο και δεν ήταν άλλος από τον νικητή του MasterChef.

Συγκεκριμένα, ο σεφ βρήκε στο δρόμο παρατημένα κουταβάκια και αφού τα πήρε σπίτι του και τα φιλοξενεί ζητά να βρεθούν σπίτια για να τα υιοθετήσουν.

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-Μ@λ@κ@ που τα πέταξε στο δρόμο. Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο, φιλόξενο, ζεστό σπίτι.

Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Την δική σας. (τα σκυλονια τα έχω σπίτι)», έγραψε στη φωτογραφία όπου απεικονίζονται τα άτυχα ζωάκια.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του σεφ:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share