Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef Τελικός Highlights: Ο μεγάλος νικητής, τα καρφιά και οι προσωπική ζωή των δύο φιναλίστ

Όλα όσα είδαμε εχθές!

18 Ιουνίου 2020 08:35
MasterChef Τελικός Highlights: Ο μεγάλος νικητής, τα καρφιά και οι προσωπική ζωή των δύο φιναλίστ

Εν αγωνίως περιμέναμε εχθές να δούμε τον τελικό του MasterChef που θα αναδείκνυε το μεγάλο νικητή. Ωστόσο, εκτός αυτού, είχαμε αποκαλύψεις, ανακοινώσεις για τον επόμενο κύκλο αλλά και... καρφιά. Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής έγινε χθες και σίγουρα είχαμε πολλά να δούμε, μετά από τόσους μήνες. Εμείς σας συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές.

MasterChef - Τελικός: Ο Σταυρής "καρφώνει" ξανά τον Ηλία - «Εγώ είμαι στον τελικό και αυτός στον καναπέ»

Στο σημερινό δεύτερο μέρος του τελικού του MasterChef, ο Σταυρής δε δίστασε να "καρφώσει" για ακόμα μία φορά τον Ηλιά Κιαζόλι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον νοιάζει να ασχοληθεί μαζί του καθώς εκείνος είναι στον τελικό ενώ ο Ηλίας στον καναπέ του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μπόλικη όρεξη σήμερα και έτσι αποφάσισε να πάει να "πειράξει" τους παίκτες, ρωτώντας τους για τη συμμετοχή του Ηλία.

«Αν υπήρχε κάποιο κοινό ανάμεσα σε εμένα και τον Σταυρή είναι ότι αυτός βγάζει τα φρύδια του και τα φτιάχνει έτσι όμορφα… Κι εγώ μερικές φορές τα περιποιούμαι, οπότε αυτό», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι μέσω Skype.

Αυτό ήταν το "καρφί" του Σταυρή για τον Ηλία

«Δεν με φουντώνει που κάνει ο σεφ αναφορά στον Ηλία. Όλο και κάποιος λόγος υπάρχει που το κάνει. Ξέρει ότι δεν τα πηγαίναμε καλά και είναι κάτι που φάνηκε μέσα στο παιχνίδι, το βλέπουν και οι κριτές. Σημασία έχει ότι είμαι εγώ στον τελικό και ο Ηλίας είναι στον καναπέ», είπε ο Σταύρος Γεωργίου, δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον φιναλίστ του τελικού.

MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη των φιναλίστ για την προσωπική τους ζωή

Στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef, οι δύο φιναλίστ έκαναν μία αποκάλυψη μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά για την προσωπική τους ζωή, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τις σχέσεις τους και για τα όνειρά τους.

Ο αγαπημένος κριτής είχε αρκετή όρεξη σήμερα, μιας και δεν είχε κανένα άγχος αφού δεν διαγωνιζόταν κάποιος παίκτης του στον τελικό. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να ρωτήσει τους παίκτες τι θα κάνουν τα χρήματα αν τα κερδίσουν καθώς και τι τους είχαν πει οι κοπέλες τους πριν μπουν στον διαγωνισμό.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη των φιναλίστ του MasterChef για την προσωπική τους ζωή

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανος, το ταξίδι ήταν μεγάλο. Έχω κρατήσει την υπόσχεση που σας είχα δώσει ότι έχω έρθει να φτάσω μέχρι τον τελικό και πάνω από όλα την υπόσχεση που είχα δώσει στην κοπέλα μου γιατί εκείνη έκανε την αίτηση για να μπω στον διαγωνισμό» ανέφερε ο Σταυρής Γεωργίου, ο οποίος νωρίτερα δε δίστασε να "καρφώσει" και πάλι τον Ηλία.

Φυσικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε και τον Βαρθαλίτη και τον ρώτησε για την κοπέλα του.

«Δεν έχω. Δεν είχα να πω… Δεν είχα κοπέλα σεφ. Είχα χωρίσει σεφ πριν μπω» απάντησε εκείνος.

MasterChef - Τελικός: Οι δύο φιναλίστ σχολιάζουν τη συμμετοχή της Κατερίνας

Στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef, οι δύο φιναλίστ, έκατσαν μαζί στον καναπέ και σχολίασε φυσικά, την πολυσυζητημένη συμμετοχή της Κατερίνας στον διαγωνισμό μαγειρικής, η οποία ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο viral παίκτρια του φετινού MasterChef. Μπορεί η Μαρία να μπόρεσε να πάρει για λίγο τη θέση της όταν αποχώρησε, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να αντικαταστήσει την Κατερίνα.

Κάνοντας λοιπόν μία αναδρομή στα όσα έγιναν φέτος, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου αναφέρθηκαν στην Κατερίνα. Και οι δύο συμφώνησαν ότι ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος, ενώ από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει και η κόντρα της με τον Γιώργο.

Ενώ οι δυο τους συζητούσαν για την Κατερίνα, η παραγωγή έκανε ένα απολαυστικό μοντάζ με τις καλύτερες ατάκες της!

MasterChef - Τελικός: Έπος! Οι δύο φιναλίστ έβγαλαν "φτυάρι" για τον Μπέλλο και τη Μαρία

Το απόλυτο έπος είδαμε να συμβαίνει στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef. Οι δύο φιναλίστ κάθισαν μαζί στον καναπέ και έβγαλαν κανονικό "φτυάρι" για τον Μπέλλο και τη Μαρία και για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Οι δύο καλοί φίλοι, στην αναμονή της βαθμολογίας τους, έκαναν μια σύντομη αναδρομή των όσων συνέβησαν στη φετινή σεζόν του MasterChef.

Αφού λοιπόν σχολίασαν την Κατερίνα, το θέμα πήγε στον Μπέλλο και τη Μαρία, με τον Σταυρή να ζητάει από τον Σταύρο να αναπαραστήσουν μαζί ένα στιγμιότυπο από τους δυο τους.

Ο Σταυρής σχολίασε πως η Μαρία είχε ενοχλητική συμπεριφορά στο παιχνίδι και πως αν ήταν εκείνος στη θέση του Μπέλλου δε θα την άντεχε. Και οι δύο ωστόσο σημείωσαν, πως η εξέλιξή της ήταν απλά εντυπωσιακή.

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία και δύο εξαιρετικές προσπάθειες από τους δύο φιναλίστ, ανακοινώθηκε επιτέλους το όνομα του μεγάλου νικητή του MasterChef, ο οποίος πέρα από τον τίτλο του διαγωνισμού, κερδίζει και 50.000 ευρώ.

Οι δύο φίλοι έκαναν έναν μαραθώνιο για να φτάσουν ένα βήμα πριν το έπαθλο. Ένας μόνο είναι αυτός που κατάφερε να νικήσει.

Με βαθμολογία, 54 νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος είχε την καλύτερη προσπάθεια στο σύνολο.

Στην πρώτη δοκιμασία, ο Σταυρής κατάφερε να συγκεντρώσει 21/30 βαθμούς, ενώ από τη μεριά του ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήρε το προβάδισμα καθώς πήρε 24/30.

Στη δεύτερη δοκιμασία, ο Σταυρής συγκέντρωσε 22/30 ενώ ο Βαρθαλίτης, 30/30. Πήρε το απόλυτο 10 και από τους τρεις κριτές και σήκωσε συγκινημένος τον τίτλο του επόμενου Έλληνα masterchef.

Όλα τα spoiler που είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής, επιβεβαιώθηκαν. Ο Σταύρος δήλωσε πως βασική του προτεραιότητα μετά τη νίκη του είναι να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί και να αξιοποιήσει στο έπακρον όλες τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο Σταυρής από τη μεριά του, χάρηκε πάρα πολύ με τη νίκη του κολλητού του, ενώ οι κριτές έδωσαν από τη μεριά τους τα συγχαρητήρια για την πορεία του. Εμφανώς συγκινημένος και ο Σταυρής ευχαρίστησε τόσο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όσο και την οικογένειά του που τον στήριξε. Λίγο αργότερα και οι δύο δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του MasterChef και την παράδοση του επάθλου στον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο Σωτήρης Κοντιζάς γύρισε στην κάμερα και έκανε την μεγάλη ανακοίνωση για το νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής που θα προβληθεί του χρόνου.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ανέδειξε νικητή, τον πιο σταθερό παίκτη του διαγωνισμού. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το "σήκωσε" και πήρε μαζί τα 50.000 ευρώ. Αφού όλοι μαζί πανηγύρισαν και ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον για μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν όλοι.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η επόμενη σεζόν του MasterChef θα γίνει κανονικά και πως μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει οι συμμετοχές.

Τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης όσο και οι υπόλοιποι κριτές ξεκίνησαν να φωνάζουν για να περάσει ο επόμενος που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef.

 

Ροή ειδήσεων

Share