Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

MasterChef 4 - Τελικός: Αυτός είναι ο νικητής του διαγωνισμού

Ο λόγος για τον...

18 Ιουνίου 2020 00:18
MasterChef 4 - Τελικός: Αυτός είναι ο νικητής του διαγωνισμού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστός έγινε από τους κριτές ο νικητής του MasterChef 4, ύστερα από 6 μήνες αγωνίας για 23 μάγειρες, που βρίσκονται στο σπίτι, με φιναλίστ τους Σταύρο Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου.

Με βαθμολογία 54/30 έναντι 43/60 του Σταυρή Γεωργίου, νικητής ανακηρύχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ενώ νωρίτερα οι δύο έκαναν αποκαλύψεις για τα προσωπικά τους.

Οι δύο μάγειρες πάλεψαν σκληρά για το έπαθλο, μέσα σε δύο μέρες με τρομερές δημιουργίες από την πλευρά τους. Ο Σταύρος, όμως, φαίνεται πως ήταν πιο έτοιμος και τα κατάφερε.

Στην πρώτη ημέρα, η διαφορά ήταν μικρή, με τον Σταύρο να κερδίζει με 24/30 έναντι 21/30 του Σταυρή, Τη δεύτερη, όμως, η διαφορά ήταν συντριπτική, καθώς ο Σταύρος πήρε το απόλυτο 30/30 από τους κριτές, με τον Σταυρή να είναι πιο πίσω με 22/30.

MasterChef 4 - Τελικός: Το στοίχημα των κριτών για τον νικητή

Στο σημερινό, δεύτερο και τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, οι δύο κριτές που "διαγωνίζονται" μέσω των παικτών τους, έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν την πιο ξεχωριστή συμφωνία.

Σε τέσσερα πολύ απαιτητικά πιάτα θα διαγωνιστούν απόψε ο Σταύρης και ο Σταύρος, στη διεκδίκηση του τίτλου του νέου Έλληνα MasterChef και των 50.000€.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο Σταυρής από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ενώ οι δύο φιναλίστ μαγείρευαν, ο Πάνος Ιωαννίδης πρότεινε στον συνάδελφό του να βάλουν ένα στοίχημα και εκεί ξεκίνησε το καλό...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξετρελάθηκε με την ιδέα και αμέσως του είπε πως είναι μέσα. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης του πρότεινε να συμφωνήσουν να κεράσει ένα τραπέζι ο νικητής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρελάθηκε με την ιδέα και αμέσως συμφώνησε, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει μία επική ατάκα για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share