Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 4 - Τελικός: Σταύρος και Σταυρής τα είπαν όλα για τα προσωπικά τους

Τι αποκάλυψαν;

17 Ιουνίου 2020 23:10
MasterChef 4 - Τελικός: Σταύρος και Σταυρής τα είπαν όλα για τα προσωπικά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef, οι δύο φιναλίστ έκαναν μία αποκάλυψη μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά για την προσωπική τους ζωή, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τις σχέσεις τους και για τα όνειρά τους.

Ο αγαπημένος κριτής είχε αρκετή όρεξη σήμερα, μιας και δεν είχε κανένα άγχος αφού δεν διαγωνιζόταν κάποιος παίκτης του στον τελικό. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να ρωτήσεις τους παίκτες τι θα κάνουν τα χρήματα αν τα κερδίσουν καθώς και τι τους είχαν πει οι κοπέλες τους πριν μπουν στον διαγωνισμό, ενώ ένα φοβερό «καρφί» έπεσε νωρίτερα στον τελικό.

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανος, το ταξίδι ήταν μεγάλο. Έχω κρατήσει την υπόσχεση που σας είχα δώσει ότι έχω έρθει να φτάσω μέχρι τον τελικό και πάνω από όλα την υπόσχεση που είχα δώσει στην κοπέλα μου γιατί εκείνη έκανε την αίτηση για να μπω στον διαγωνισμό» ανέφερε ο Σταυρής Γεωργίου.

Φυσικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε και τον Βαρθαλίτη και τον ρώτησε για την κοπέλα του.

«Δεν έχω. Δεν είχα να πω… Δεν είχα κοπέλα σεφ. Είχα χωρίσει σεφ πριν μπω» απάντησε εκείνος.

Πηγή: Youweekly.gr

Master Chef Mega Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

To MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και τα spoilers παίρνουν και δίνουν.

Μέσα στην εβδομάδα προβλήθηκε στο STAR ο ημιτελικός και σήμερα είναι η σειρά του μεγάλου τελικού με την ανακοίνωση του ονόματος του επόμενου Έλληνα master chef.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει σας θυμίζουμε εκείνο για τον μεγάλο νικητή που κυκλοφόρησε από την προηγούμενη εβδομάδα .. διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share