Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Εγώ είμαι τελικό κι αυτός...» - Απίθανο «καρφί» στον τελικό του MasterChef 4

Τι ειπώθηκε;

17 Ιουνίου 2020 22:56
«Εγώ είμαι τελικό κι αυτός...» - Απίθανο «καρφί» στον τελικό του MasterChef 4
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό δεύτερο μέρος του τελικού του MasterChef, ο Σταυρής δε δίστασε να "καρφώσει" για ακόμα μία φορά τον Ηλία Κιαζόλι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον νοιάζει να ασχοληθεί μαζί του καθώς εκείνος είναι στον τελικό ενώ ο Ηλίας στον καναπέ του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μπόλικη όρεξη σήμερα και έτσι αποφάσισε να πάει να "πειράξει" τους παίκτες, ρωτώντας τους για τη συμμετοχή του Ηλία, ενώ αυτό είναι το στοίχημα των κριτών για τον νικητή.

«Αν υπήρχε κάποιο κοινό ανάμεσα σε εμένα και τον Σταυρή είναι ότι αυτός βγάζει τα φρύδια του και τα φτιάχνει έτσι όμορφα… Κι εγώ μερικές φορές τα περιποιούμαι, οπότε αυτό», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι μέσω Skype.

«Δεν με φουντώνει που κάνει ο σεφ αναφορά στον Ηλία. Όλο και κάποιος λόγος υπάρχει που το κάνει. Ξέρει ότι δεν τα πηγαίναμε καλά και είναι κάτι που φάνηκε μέσα στο παιχνίδι, το βλέπουν και οι κριτές. Σημασία έχει ότι είμαι εγώ στον τελικό και ο Ηλίας είναι στον καναπέ», είπε ο Σταύρος Γεωργίου.

Πηγή: Youweekly.gr

Master Chef Mega Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

To MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και τα spoilers παίρνουν και δίνουν.

Μέσα στην εβδομάδα προβλήθηκε στο STAR ο ημιτελικός και σήμερα είναι η σειρά του μεγάλου τελικού με την ανακοίνωση του ονόματος του επόμενου Έλληνα master chef.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει σας θυμίζουμε εκείνο για τον μεγάλο νικητή που κυκλοφόρησε από την προηγούμενη εβδομάδα .. διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share