Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Τα άστρα μίλησαν για τον νικητή - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για Σταύρο και Σταυρή

Ποιος θα πάρει το τρόπαιο σύμφωνα με την αστρολόγο;

17 Ιουνίου 2020 15:34
MasterChef 4: Τα άστρα μίλησαν για τον νικητή - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για Σταύρο και Σταυρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα άστρα... μίλησαν για τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου, με την Άση Μπήλιου να πραγματοποιεί για σήμερα (17/6), την ημέρα του τελικού του MasterChef 4, ειδική ενότητα με προβλέψεις για τους δύο παίκτες.

Η έμπειρη αστρολόγος μελέτησε ενδελεχώς τον αστρολογικό χάρτη των δύο παικτών, με τον Κύπριο να είναι Παρθένος με ωροσκόπο Λέοντα, ενώ ο μάγειρας από τα Λιόσια είναι Καρκίνος με ωροσκόπιο Παρθένο.

Η Άση Μπήλιου εξηγεί το λόγο, που ο Σταυρής μοιάζει να έχει έναν πιο υπερήφανο χαρακτήρα, ενώ ο Σταύρος είναι πιο ταπεινός και συνδεδεμένος με το φαγητό. Παράλληλα, είπε ένα γρίφο, από τον οποίο προκύπτει το φαβορί για την νίκη, αν και εδώ μπορείτε να δείτε το μεγάλο spoiler του ποιος είναι ο νικητής.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

MasterChef: Δείτε τα highlights του πρώτου τελικού

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε για το MasterChef και πριν ανακοινωθεί ο νικητής, οι δυο υποψήφιοι πέρασαν από μαγειρικές δοκιμασίες. Το χθεσινό επεισόδιο τα είχε όλα. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε αποκαλύψεις, ενώ μεταξύ άλλων πρόβαλαν στον αέρα μια "κρυφή" σκηνή με την Ντέμη.

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού. Στην εισαγωγή που έγινε o... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share