Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Αποκάλυψη «βόμβα» από τους κριτές

Ποιους έβλεπαν στον μεγάλο τελικό

16 Ιουνίου 2020 23:02
MasterChef 4: Αποκάλυψη «βόμβα» από τους κριτές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef 4 ξεκίνησε και οι κριτές ζήτησαν από τους δυο φιναλίστ, Σταυρή Γεωργίου και Σταύρο Βαρθαλίτης παρασκευή για απόλυτο δεκάρι. Ωστόσο, οι τρεις κριτές συζήτησαν μεταξύ τους και αποκάλυψαν, ποιοι είναι οι παίκτες που έβλεπαν στον τελικό, πέρα από τον Σταύρο και τον Σταυρή.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Φέτος είχαμε αρκετά παιδιά τα οποία υπολογίζαμε ότι μπορούμε να τα δούμε στον τελικό. Και τον Γιώργο…», με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον συμπληρώνει και να λέει: «Και τον Δημήτρη».

Όλοι συμφώνησαν, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνέχισε: «Και τον Ηλία. Και τον Σταύρο και τον Σταυρή. Νομίζω ότι φτάνουν στον τελικό δυο άνθρωποι που το θέλανε πάρα πολύ. Ο καθένας το έλεγε με τον τρόπο του. Ο Σταυρής το έλεγε κατηγορηματικά, ήταν από τα παιδιά με τις περισσότερες καλύτερες προσπάθειες. Ο Σταύρος το ίδιο, πάντα μπροστά με καλές προσπάθειες…. Ήταν δυο παιδιά που πάντα άκουγαν αυτό που είχαμε να τους πούμε», ήταν τα λόγια του.

MasterChef 4: Επικό στιγμιότυπο στο σημερινό επεισόδιο με τον Βαρθαλίτη (Video)

Το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef 4 ξεκίνησε και οι κριτές ζήτησαν από τους δυο φιναλίστ, Σταυρή Γεωργίου και Σταύρο Βαρθαλίτης παρασκευή για απόλυτο δεκάρι.

Ωστόσο, ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο σημειώθηκε σήμερα, στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, όταν η παραγωγή συγκέντρωσε σε ένα απολαυστικό βίντεο, όλες τις απίστευτες στιλιστικές επιλογές του Σταύρου Βαρθαλίτη που κατάφεραν να "τρελάνουν" τους κριτές.

Ήδη από την οντισιόν του, ο Σταύρος προκάλεσε εντύπωση στους κριτές μιας και εμφανίστηκε με τα χαρακτηριστικά του μπλε γυαλιά. Στο σημερινό τελικό, υποσχέθηκε να πάρει τον τίτλο του MasterChef στα Άνω Λιόσια και με αφορμή το σχόλιό του αυτό, η παραγωγή έδειξε όλα του τα ντυσίματα που σχολιάστηκαν.

Παράλληλα, έκαναν ένα μοναδικό μοντάζ με όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε ενώ μαγείρευε, με όλη την ελληνική δισκογραφία, να περνάει πάνω από τον πάγκο του MasterChef, με τον ίδιο βέβαια να ισχυρίζεται ότι ακούει ξένη μουσική.

MasterChef 4: " Δεν έχει κάνει τίποτα στο παιχνίδι..." - Η Μαρία ξεσπάει

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία Μπέη δε δίστασε να πετάξει μία αδιανόητη "σπόντα" για τον Σταυρή Γεωργίου, σχολιάζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο στο παιχνίδι και άρα δεν είναι έτοιμος για τον τελικό.

Ο Σταυρής Γεωργίου, στην αρχή, εξέπληξε τον Σωτήρη Κοντιζά, αφού όταν τον ρώτησε ποιον προτιμά για αντίπαλο στον τελικό, του απάντησε πως θέλει «μόνο τον εαυτό μου». Εν ολίγοις, αυτό που είπε ο Σταυρής, ήταν πως μεγάλος του αντίπαλος είναι, στην ουσία, ο κακός του εαυτός. Σήμερα θα αποχωρήσουν δύο άτομα, και εμείς ξέρουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Αυτή είναι η σπόντα που πέταξε η Μαρία για τον Σταυρή

Η Μαρία Μπέη από την πλευρά της, βέβαια, αντιλήφθηκε διαφορετικά μια φυσιολογική δήλωση, για να αρχίσει να ρίχνει «καρφιά» στον συμπαίκτη της. «Ο Σταυρής έχει μια έπαρση με τον εαυτό του. Ήρθε σε ένα διαγωνισμό να μαγειρέψει και δε μου αρέσει οι άνθρωποι να λένε για τον εαυτό τους. Ο Σταύρος, για παράδειγμα, έχει καλύτερη απόδοση, αλλά είναι χαμηλών τόνων και το πάει στον χαβαλέ.

Ο Σταυρής δεν πάει τόσο καλά, έχει κάνει πολλές πατάτες. Στην πραγματικότητα, δεν έχει κάνει κάτι μέχρι στιγμής», είπε η Μαρία, δείχνοντας σαφή προτίμηση στον Βαρθαλίτη.

Πηγή: Υοuweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share