Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Διονύσης από το MasterChef: " Μια πίτσα μπορεί και μου φέρνει αναμνήσεις..."

Αναφέρθηκε στην 22χρονη πρώην του

2 Ιουνίου 2020 23:25
Συγκινεί ο Διονύσης από το MasterChef:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης θυμήθηκε και πάλι την 22χρονη πρώην σύντροφό του και έτσι έκανε μία νέα αναφορά σε εκείνη, με αφορμή την μεγάλη έκπληξη που είχε ετοιμάσει η παραγωγή στους παίκτες για να τους χαλαρώσει.

Αφού δεν βγήκε προτεινόμενος από το τεστ δημιουργικότητας, έμεινε χαλαρός με τους υπόλοιπους στο σπίτι, αν και ξέσπασε. Λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι, ο Διονύσης τελείωσε τη σχέση του με την αγαπημένη του Εμμανουέλα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να τη θυμάται μέχρι και σήμερα, και για το λόγο αυτό κάνει πολύ συχνά σχόλια για εκείνη. Χθες, μάλιστα, μαγείρεψε μία συνταγή που του είχε μάθει εκείνη.

Σήμερα, η παραγωγή αποφάσισε να στείλει πίτσες στους παίκτες για να τους φτιάξει το βράδυ πριν την δοκιμασία αποχώρησης και ο Διονύσης στάθηκε στην πίτσα πεπερόνι.

Πηγή: Youweeekly.gr

Αυτή ήταν η αναφορά του Διονύση για τη 22χρονη πρώην του

«Η πεπερόνι είναι για την Εμμανουέλα. Η Εμμανουέλα ήταν η τελευταία μου αγάπη με την οποία τρώγαμε πεπερόνι. Μου θυμίζει σπιτάκι, αραχτός, τηλεορασούλα, αγάπες… Μου φέρνει αναμνήσεις. Μια πίτσα μπορεί και μου φέρνει αναμνήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του MasterChef.

MasterChef 4: Απίθανη κίνηση του Μπέλλου όταν δοκίμαζαν το πιάτο του

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους, ενώ δείτε για ποιο λόγο δάκρυσε η Μαριάννα.

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share