Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Απίθανη κίνηση του Μπέλλου όταν δοκίμαζαν το πιάτο του

Τι συνέβη;

1 Ιουνίου 2020 23:53
MasterChef 4: Απίθανη κίνηση του Μπέλλου όταν δοκίμαζαν το πιάτο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους, ενώ δείτε για ποιο λόγο δάκρυσε η Μαριάννα.

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.

Πηγή: Youweekly.gr

MasterChef 4: Ανακοίνωση-«βόμβα» από τον Σωτήρη Κοντιζά

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση για το λόγο για τον οποίο λείπει ο Πάνος Ιωαννίδης από το πλατό, με τους παίκτες να σαστίζουν με τα λόγια του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κοιτάει με απορία.

Πολύ παράξενη πρόκειται να είναι η σημερινή μέρα για τους 9 διαγωνιζόμενους, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να φύγουν τρία άτομα, ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία του μεγάλου τελικού.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε με το να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ενημερώσει του παίκτες, πως δεν πρόκειται να έχουν για σήμερα μαζί τους τον Πάνο Ιωαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος δε θα είναι πια μαζί μας» με πολύ σοβαρό ύφος. Όλοι τον κοίταζαν με απορία και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε απλά ένα συνάχι και προτίμησε να μείνει στο σπίτι.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share