Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Η Μαρία... ξέφυγε και έριξε γερό «καρφί» στον Μπέλλο

Χαμός!

1 Ιουνίου 2020 22:10
MasterChef 4: Η Μαρία... ξέφυγε και έριξε γερό «καρφί» στον Μπέλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την Μαρία να λέει μία πραγματικά απίστευτη σπόντα για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλλο. Η ίδια, παραδέχθηκε πως πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά παρά ο Δημήτρης που είναι θεωρητικά φαβορί.

Τελευταία φορά που είδαμε τους δυο τους μαζί να βγαίνουν μπροστά, ήταν στον τελικό του Silver Award, όταν ο Μπέλλος κατάφερε να νικήσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την ημερομηνία του τελικού.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μαρία είναι πεπεισμένη πως οι μαγειρικές της ικανότητες είναι ανώτερες από όλων των άλλων, και πως έχει βελτιωθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι, κάτι που άλλωστε της έχουν επιβεβαιώσει και οι κριτές.

Μιας και λέμε για τη Μαρία Μπέη ωστόσο, δείτε εδώ για ποιο λόγο της ζήτησε συγγνώμη η Μάρλεν!

Αυτή είναι η σπόντα που πέταξε η Μαρία για τον Μπέλλο
Η Μαρία λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και αποκάλυψε πως θα μπορούσε άνετα να βρεθεί εκείνη στον τελικό, καθώς έχει ήδη βρεθεί σε έναν.

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε, τελικά πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά στους κριτές παρά ο Μπέλλος.

Πηγή: Youweekly.gr

MasterChef: Ποια πασίγνωστη παίκτρια από το Power of Love τα είχε με τον Γιώργο Λασκαρίδη;

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για παίκτη του MasterChef. Συγκεκριμένα, για τον Γιώργο Λασκαρίδη. Είχε σχέση με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Η Ζένια Σολδάτου έκανε γνωστό πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια ήταν ζευγάρι με έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Στην εκπομπή μάλιστα, συζητούσαν ποιος μπορεί να είναι αυτός.

Κατέληξαν στο γεγονός πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share