Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία - «Νιώθω ότι είμαι μόνη μου»

Τι συνέβη;

27 Μαΐου 2020 22:25
MasterChef 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία - «Νιώθω ότι είμαι μόνη μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε η Μαρία στη σημερινή δοκιμασία του Silver Award στο MasterChef. Τι συνέβη και η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά στις κάμερες;

Η ώρα του Τελικού έχει φτάσει. Ο εξώστης ήταν έτοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα τη χαρακτήριζε κάποιος «η μάχη των φύλων».

Η Μαρία, ήταν η νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και είχε απέναντί της τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού και όχι μόνο- αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Δείτε ωστόσο τι θα κάνει και τα λεφτά αν κερδίσει.

Η Μαρία μάλιστα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε η ίδια ένιωθε μόνη και όταν την πλησίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς ένιωσε πως έχει κάποιον.

Ιδιαίτερα όμως εκτίμησε και την βοήθεια του Γιώργου, που όπως είπε στην αρχή ήταν «εχθροί» αλλά τώρα την βοηθάει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

H απίστευτη ατάκα του Διονύση για τον Δημήτρη και την Μαρία

Μια απίστευτη ατάκα είπε ο Διονύσης στο MasterChef για τον Δημήτρη και την Μαρία. Τι είδε ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής και δεν του άρεσε με αποτέλεσμα να το σχολιάσει μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι μαγειρικής.

Πέμπτη ημέρα του silver award και ημέρα του μεγάλου τελικού η σημερινή. Έτσι το ζευγάρι, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, διαγωνίζονται για 10.000 ευρώ και για μια βαλίτσα με μαχαίρια.

Ωστόσο στον Διονύση έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο Δημήτρης και η Μαρία πριν αρχίσουν την μαγειρική δεν έδωσαν μεταξύ τους ένα φιλί ούτε είπε ο ένας στον άλλον καλή τύχη.

“Δεν είδα πολύ φιλί, δεν είδα καλή τύχη. Δεν ξέρω, το ήθελα αυτό και δεν το λέω για πλάκα. Όλη μέρα είναι κολλημένοι... στο λεωφορείο, πας να κάτσεις κάπου και σου λένε σήκω να κάτσουμε μαζί. Τρώνε μαζί, πίνουνε μαζί και τώρα το παίζουν οι αδιάφοροι. Δεν μου άρεσε.” Ωστόσο αν δεν έχετε δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό πρέπει να τον δείτε. Θα κλάψετε από τα γέλια.

 

Ροή ειδήσεων

Share