Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: «Το ξέσκισε το ψάρι η Μαρία» - Σφαγή για το Silver Award

Ποιος θα νικήσει;

26 Μαΐου 2020 22:53
MasterChef 4: «Το ξέσκισε το ψάρι η Μαρία» - Σφαγή για το Silver Award

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν για την Μαρία στο MasterChef. Οι συμπαίκτες της στο ριάλιτι μαγειρικής σχολίασαν τον τρόπο που καθαρίζει το ψάρι η συμπαίκτρια τους, όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια. Τι είπανε;

Στην σημερινή δοκιμασία για το Silver Award οι παίκτες έπρεπε να καθαρίσουν ένα ψάρι. Η Μαρία φάνηκε να δυσκολεύεται γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια των συμπαικτών της.

Ο Γιώργος αρχικά την βοήθησε, ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε: «Το ψαράκι το σκοτώνει η Μαρία, κρίμα το ψαράκι». Στη συνέχεια η Μάρλεν φώναζε από τον εξώστη «Σφάξτο, σφάξτο» και στη συνέχεια δήλωσε στις κάμερες. «Η Μαρία το κακούργησε το ψαράκι».

Η Μαριάννα από την άλλη είπε για την συμπαίκτρια της. «Το ξέσκισε το ψάρι η Μαρία». Τέλος ο Σταυρής ανέφερε πως ενώ έχει συγκέντρωση τις λείπουν βασικές τεχνικές, ενώ ακόμα μια δήλωση βόμβα είχε κάνει και η Μάρλεν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν τα σχόλια στην Μαρία ένα παίκτης θέλει την θέση του Πάνου Ιωαννίδη

Ένα αδιανόητο σκηνικό έγινε στο MasterChef με έναν παίκτη να θέλει να «φάει» την θέση του Πάνου Ιωαννίδη. Ποιος είναι αυτός που επιθυμεί να βρεθεί ανάμεσα στη θέση των κριτών και να γίνει και εκείνος ένας από αυτούς;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Πάνος Ιωαννίδης έλειπε χθες από τη θέση του, ωστόσο σήμερα επέστρεψε κανονικά και πάλι πίσω στη θέση του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην έναρξη του επεισοδίου είπε: «Kαι όσοι χθες φαντασιώθηκαν πως ήταν εδώ ανάμεσα μας και θα μπορούσαν να έχουν μια θέση, επειδή έλειπε ο Πάνος να το ξεχάσουν γιατί αυτός ο αιώνια έφηβος είναι και πάλι κοντά μας» είπε με χιούμορ.

Λίγο αργότερα έκανε πλάκα πως αυτός που ήθελε την θέση του Πάνου Ιωαννίδη ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Δείτε το βίντεο:

Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share