Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τη «μάχη» και πέρασε στον ημιτελικό του Silver Award

Ο λόγος για τον...

25 Μαΐου 2020 23:55
MasterChef 4: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τη «μάχη» και πέρασε στον ημιτελικό του Silver Award
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, που κατάφερε να κάνει το καλύτερο πιάτο, και να περάσει στον ημιτελικό του Silver Award, όπου θα συναντήσει τον Μπέλλο και τη Μαρία.

H εβδομάδα του Silver Award συνεχίζεται και οι τρεις κριτές βάζουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν τους παίκτες τους να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, ενώ η Μάρλεν έκανε μια φοβερή δήλωση.

Από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, ο Διονύσης, ο Τζον και η Μάρλεν, διαγωνίστηκαν σε μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, με τον καλεσμένο σεφ να τους δυσκολεύει ιδιαίτερα, στο κουτί που ετοίμασε. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο "έκλεψε" ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Από τον πρώτο γύρο, τις καλύτερες προσπάθειες έκανε η Μάρλεν και ο Τζον, αφήνοντας το Διονύση εκτός, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκανε, με τη μεγάλη βοήθεια του εξώστη.

Στη συνέχεια, Μάρλεν και Τζον αγωνίστηκαν στο Follow the Chef, προκειμένου να κατακτήσουν την θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Τελικά, την καλύτερη προσπάθεια είχε κάνει ο Τζον, ο οποίος είχε λιγότερες αστοχίες στο πιάτο του.

Πηγή: Youweekly.gr

Σοκ: Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε στους παίκτες, πως ο Πάνος Ιωαννίδης θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις για το υπόλοιπο της δύσκολης εβδομάδας.

H εβδομάδα του Silver Award συνεχίζεται και οι τρεις κριτές βάζουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν τους παίκτες τους να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Σήμερα, ήταν η μέρα του Σωτήρη Κοντιζά, ωστόσο η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς έναν κριτή. Ο Πάνος Ιωαννίδης, για το μαγαζί του οποίου ανακοινώθηκαν έκτακτες αλλαγές, αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους διαγωνιζόμενους πως ο αγαπημένος κριτής θα επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share