Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: «Για αυτό δεν πήγα στο GNTM» - Τρομερή δήλωση της Μάρλεν

Όλα όσα είπε

25 Μαΐου 2020 22:37
MasterChef 4: «Για αυτό δεν πήγα στο GNTM» - Τρομερή δήλωση της Μάρλεν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και η Μάρλεν, απαντώντας σε ερωτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δε δήλωσε εξ΄αρχής συμμετοχή στο GNTM.

Η δυναμική παίκτρια του MasterChef, έχει δηλώσει και στο παρελθόν, πως ασχολείται και με το μόντελινγκ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια απίστευτη κίνηση.

«Θέλω πολύ να πάω στο Λος Άντζελες να ζήσω! Εκεί πέρα είναι η μεγάλη βιομηχανία για plus size μοντέλα και ταυτόχρονα θα κάνω και το χόμπι μου! Είναι τεράστιο όνειρο αυτό» είπε η Μάρλεν, απαντώντας στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που τα κερδίσει.

«Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χρόνου να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM εδώ πέρα;», τη ρώτησε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μ.Γ.: Όχι σεφ μου!

Λ.Κ.: Γιατί;

Μ.Γ.: Γιατί δεν θα είσαστε εσείς, για αυτό!

Λ.Κ.: Κριτής;

Μ.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Είναι ο Σκουλός… Δεν σου κάνει ο Σκουλός;

Πηγή: Youweekly.gr

Σοκ: Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε στους παίκτες, πως ο Πάνος Ιωαννίδης θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις για το υπόλοιπο της δύσκολης εβδομάδας.

H εβδομάδα του Silver Award συνεχίζεται και οι τρεις κριτές βάζουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν τους παίκτες τους να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Σήμερα, ήταν η μέρα του Σωτήρη Κοντιζά, ωστόσο η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς έναν κριτή. Ο Πάνος Ιωαννίδης, για το μαγαζί του οποίου ανακοινώθηκαν έκτακτες αλλαγές, αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους διαγωνιζόμενους πως ο αγαπημένος κριτής θα επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share