Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Η απίστευτη κίνηση του Σωτήρη Κοντιζά

Τι συνέβη;

25 Μαΐου 2020 22:13
MasterChef 4: Η απίστευτη κίνηση του Σωτήρη Κοντιζά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ήταν η σειρά του Σωτήρη Κοντιζά να μαγειρέψει με την ομάδα του, ωστόσο ο γνωστός σεφ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε μία πραγματικά αδιανόητη "κλεψιά" προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να τελειώσει πριν τους παίκτες του, ενώ εκτός ριάλιτι βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις μαγειρικές τους προσπάθειες στα προηγούμενα επεισόδια και έτσι σήμερα, θέση πίσω από τον πάγκο πήρε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τη Μάρλεν, τον Διονύση και τον Τζον να δίνουν μάχη για μία θέση στον ημιτελικό, απέναντι στον Μπέλλο και τη Μαρία.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως ο Πάνος Ιωαννίδης δε θα εμφανιστεί στο σημερινό επεισόδιο. Δείτε εδώ τον λόγο για τον οποίο λείπει.

Τα προϊόντα του κουτιού ήταν ιδανικά για τον γνωστό σεφ, ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κατέβει από τον εξώστη και να του δώσει ένα χεράκι.

Μετά από λίγη ώρα, οι τρεις καλεσμένοι σεφ τον ακολούθησαν, και στήθηκαν όλοι πίσω από τον πάγκο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μένει απ' έξω και να δίνει οδηγίες.

Ο Τζον και ο Διονύσης διαμαρτυρήθηκαν αλλά οι κριτές έδειξαν να μην ενδιαφέρονται και πολύ για την άποψή του, και έτσι συνέχισαν να μαγειρεύουν το πιάτο του Σωτήρη Κοντιζά.

MasterChef: Σάλος με τον Δημήτρη Μπέλλο - Αυτή η γυναικάρα τον ξελόγιασε

Σάλος επικρατεί με τον Δημήτρη Μπέλλο στο MasterChef, με τον ίδιο να αποτελεί εξ αυτών που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα οι τηλεθεατές στο ριάλιτι μαγειρικής λόγω του έρωτά του με τη Μαρία, αλλά τελικά μια άλλη γυναίκα τον έχει ξελογιάσει, ενώ άγρια «καρφιά» πέταξε πρώην συμπαίκτρια της Μαρίας.

Ο μάγειρας του MasterChef μίλησε, μάλιστα, για τον... ξανθό λόγο που τον έκανε ερωτικό μετανάστη κι εδώ μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά. Ο λόγος γίνεται για την... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share