Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης

Τι συνέβη;

25 Μαΐου 2020 21:34
Σοκ: Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε στους παίκτες, πως ο Πάνος Ιωαννίδης θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις για το υπόλοιπο της δύσκολης εβδομάδας.

H εβδομάδα του Silver Award συνεχίζεται και οι τρεις κριτές βάζουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν τους παίκτες τους να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Σήμερα, ήταν η μέρα του Σωτήρη Κοντιζά, ωστόσο η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς έναν κριτή. Ο Πάνος Ιωαννίδης, για το μαγαζί του οποίου ανακοινώθηκαν έκτακτες αλλαγές, αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους διαγωνιζόμενους πως ο αγαπημένος κριτής θα επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Πηγή: Youweekly.gr

MasterChef: Σάλος με τον Δημήτρη Μπέλλο - Αυτή η γυναικάρα τον ξελόγιασε

Σάλος επικρατεί με τον Δημήτρη Μπέλλο στο MasterChef, με τον ίδιο να αποτελεί εξ αυτών που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα οι τηλεθεατές στο ριάλιτι μαγειρικής λόγω του έρωτά του με τη Μαρία, αλλά τελικά μια άλλη γυναίκα τον έχει ξελογιάσει, ενώ άγρια «καρφιά» πέταξε πρώην συμπαίκτρια της Μαρίας.

Ο μάγειρας του MasterChef μίλησε, μάλιστα, για τον... ξανθό λόγο που τον έκανε ερωτικό μετανάστη κι εδώ μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά. Ο λόγος γίνεται για την... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share