Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Δημήτρης ή Σταυρής στον ημιτελικό του Silver Award Week;

Ποιος προκρίνεται για το Silver Award των 10.000 ευρώ!

20 Μαΐου 2020 23:41
MasterChef 4: Δημήτρης ή Σταυρής στον ημιτελικό του Silver Award Week;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «MasterChef 4» διανύει την εβδομάδα του Silver Award και στο αποψινό (20/05) επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Star, σειρά είχε η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Δημήτρης και ο Σταυρής, οι δύο παίκτες που απέμειναν στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, «μονομάχησαν» στο αποψινό (20/05) επεισόδιο του «MasterChef 4», που προβλήθηκε στο Star, με φόντο τη θέση στον ημιτελικό τπυ Silver Award Week.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής αυτής της ιδιαίτερης εβδομάδας κερδίζει 10.000 ευρώ και μια κασετίνα με σετ μαχαιριών.

Ο κριτής των αποψινών δοκιμασιών για τους παίκτες του Κουτσόπουλου είναι ο Food & Beverage Manager του φετινού «MasterChef», Νίκος Θωμάς.

Η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση αυτής της εβδομάδας και στο επόμενο επεισόδιο, που θα μεταδοθεί στις 25 Μαΐου, θα μαγειρέψουν οι παίκτες που έχουν τον Σωτήρη Κοντιζά ως μέντορά τους.

Ο Κουτσόπουλος στη θέση των παικτών

Όπως ο Ιωαννίδης έβαλε, χθες (19/05), την ποδιά του, μαγείρεψε και μπήκε στη θέση των παικτών έτσι και, απόψε, το ίδιο έκανε και ο Κουτσόπουλος.

Έτσι, στην πρώτη δοκιμασία, οι παίκτες συμμετείχαν στη δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο έκρυβε μπαρμπούνια ως βασικό υλικό. Ο διαθέσιμος χρόνος ήταν μόλις 30 λεπτά.

Στα αξιοπερίεργα της δοκιμασίας ήταν το ότι ο Κοντιζάς βρήκε κόκαλο στο πιάτο του Κουτσόπουλου με τα μπαρμπούνια.

Στη συνέχεια, ο Κουτσόπουλος και ο Θωμάς δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα τόσο του Δημήτρη όσο και του Σταυρή, με τον πρώτο να τα πηγαίνει καλύτερα με βάση τα όσα είπαν οι δύο κριτές.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του μέντορα

Στο πρότυπο της χθεσινής δοκιμασίας, με τίτλο «Follow The Chef», ο Δημήτρης και ο Σταυρής κλήθηκαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του μέντορά τους χωρίς, όμως, να μπορούν να τον δουν. Έτσι, ο Κουτσόπουλος παρουσίασε τη συνταγή του, η οποία είχε άρωμα θάλασσας μιας και το βασικό υλικό της ήταν η γαρίδα.

Ο Κουτσόπουλος και ο Θωμάς δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα των δύο πιάτων, δηλαδή του Δημήτρη και του Σταυρή, και το εισιτήριο για τον ημιτελικό πήρε ο πρώτος έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον αντίπαλό του.

 

Ροή ειδήσεων

Share