Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Τρομερή ανατροπή στο MasterChef 4: Η κάρτα ασυλίας πήγε στον παίκτη που δεν περίμενε κανείς

Απίστευτο!

18 Μαΐου 2020 22:43
Τρομερή ανατροπή στο MasterChef 4: Η κάρτα ασυλίας πήγε στον παίκτη που δεν περίμενε κανείς
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανατροπή! Έγινε στο MasterChef αφού έγινε και χρήση της κάρτας ασυλίας. Ποιοι είναι τελικά οι υποψήφιοι που θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής; Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου σήμερα;

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας χρειάστηκε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, μιας και ήταν οι χαμένοι από την τελευταία δοκιμασία, με τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει ασυλία.

Από την στιγμή που εκείνος δεν μπορεί να ψηφιστεί, είδαμε Ντέμη, Μαρία, Τζον και Μάρλεν να είναι υποψήφιοι, και έναν από αυτούς να δίνει το οριστικό "αντίο" στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος ωστόσο έρχεται στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά καθώς θα είναι ο παίκτης που θα διαμορφώσει τους δύο παίκτες μιας και είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας. Όπως και έκανε ανατροπή, αφού όχι μόνο την χρησιμοποίησε αλλά την έδωσε και στην Μαρία και έφερε μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

Τελικά υποψήφιοι κατέληξαν να είναι η Ντέμη και ο Τζον, ενώ όπως ακούγεται, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το άτομο που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής θα είναι η Ντέμη, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε και ποιες θα είναι οι επόμενες αποχωρήσεις!

Youweekly.gr

«Είναι βλάκας και ηλίθιος - Άντε να πηγαίνεις σπίτι σου» - Απίθανες ατάκες στο MasterChef 4

Αδιανόητες ατάκες από Δημήτρη και Μαριάννα σήμερα! Χαμός στο σπίτι του MasterChef για ακόμη μια φορά, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν και την μια να είναι καλύτερη από την άλλη. Τι είπανε;

Η Μαριάννα αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της τον Δημήτρη Μπέλλο, για τον οποίο μίλησε με προσβλητικά λόγια, καθώς τον χαρακτήρισε «βλάκα» και «ηλίθιο».

«Είναι “….”. Αυτός ο χαρακτηρισμός που έδωσα, και συγγνώμη για την έκφραση, είναι για τον Δημήτρη τον Μπέλλο. Την ημέρα που είχα πάει να διαγωνιστώ προς αποχώρηση, μου φώναζε το πρωί, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Προσπάθησε προφανώς να με ρίξει, αλλά εγώ σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα.

Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό, είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι, δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα 20χρονο, το οποίο είναι και τέρμα ανώριμο και δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμη. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Αυτός, όμως, που μπορεί να φτάσει στον τελικό τα έχει βάλει όλα στην άκρη, πάει κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό.

Σε κάθε δοκιμασία έχει δύο συνταγές, μία για εκείνη και μία για εκείνον. Ο Μπέλλος μου έχει πει προσωπικά τι θα ψηφίσει, θα ψηφίσει τη Μάρλεν γιατί «έτσι γουστάρω και θα φύγετε όλοι όσοι μπήκατε».

Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή εκτός κι αν μείνει έτσι πάντα, μόνο να ξέρει να μαγειρεύει καλά και τίποτα άλλο. Αυτό δεν ξέρω πού θα τον πάει», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή, ενώ έγινε γνωστό το ποιες είναι οι επόμενες αποχωρήσεις.

Δημήτρης σε Μαρία – «Άντε να πηγαίνεις σπίτι σου σιγά σιγά»

Οι παίκτες της χαμένης ομάδας στο σημερινό Masterchef, λίγο πριν την ψηφοφορία ετοίμασαν τα πράγματά τους. Το ίδιο και η Μαρία σε αντίθεση με τον,Δημήτρη που ανήκε στην ομάδα που κέρδισε την προηγούμενη δοκιμασία.

Την ώρα λοιπόν που η νεαρή παίκτρια ετοίμαζε τη βαλίτσα της, στο δωμάτιο μπήκε ο Δημήτρης λέγοντας της, «Ωπ, άδειασε η ντουλαπίτσα σου. Άντε να πηγαίνεις σπίτι σου σιγά σιγά».

«Τι είπες;» αντέδρασε η Μαρία και συνέχισε λέγοντας, «Ούτε να το φαντάζεσαι αυτό. Θα φύγω όποτε θέλω εγώ όχι όποτε αποφασίσει ο Γιώργος να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας».

Youweekly.gr

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share