Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Από το MasterChef στο... Netflix - Ποιος παίκτης έκανε στροφή στην καριέρα;

Δεν πάει το μυαλό σας

13 Μαΐου 2020 18:05
Από το MasterChef στο... Netflix - Ποιος παίκτης έκανε στροφή στην καριέρα;
Από Δανάη Πάλμου

Ένας πρώην παίκτης του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής MasterChef φαίνεται να έκανε στροφή στην καριέρα του, μιας και πλέον δουλεύει στο Netflix. Ποιος είναι αυτός;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», μίλησε μέσω skype από την Ολλανδία όπου μένει μόνιμα ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης ο οποίος συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στο MasterChef 3. Ζει εδώ και οκτώ χρόνια στην Ολλανδία, δεν ασχολείται πλέον με τη μαγειρική, μετά από ένα ατύχημα στον αυχένα που είχε, όμως εργάζεται πλέον για το Netflix, στον τεχνικό τμήμα.

«Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το MasterChef, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια σαν μάγειρας, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες» εξήγησε ο ίδιος. «Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με τον μισθό στις κουζίνες».

Όσο για το φετινό MasterChef, για το οποίο σας έχουμε και spoiler, είπε: «Το έχω παρακολουθήσει από την αρχή και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Μιλάω με τον Θεοχάρη, έχω μιλήσει με τη Μάρλεν και τον Ηλία και ήξερα από πριν τον Γιώργο, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Ολλανδία. Μπήκε και προχώρησε… Το ήξερα ότι θα προχωρήσει γιατί είναι πραγματικά πολύ καλός μάγειρας. Δούλευε σκληρά και όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, το έλεγε» κατέληξε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.

 

Ροή ειδήσεων

Share