Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Ποιος παίκτης πήρε την ατομική ασυλία (Video)

Ανατροπή

12 Μαΐου 2020 23:58
MasterChef 4: Ποιος παίκτης πήρε την ατομική ασυλία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τεστ αναγνώρισης κλήθηκε να συμμετάσχει η κόκκινη ομάδα, κατά το αποψινό επεισόδιο του «MasterChef 4» στο πλαίσιο της ατομικής ασυλίας, αφού ηττήθηκε από την μπλε στην τελευταία δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, η Ντέμη, η Μάρλεν, ο Δημήτρης, η Μαρία και ο Τζον στάθηκαν μπροστά σε 11 καμπάνες και έγραψαν σ' ένα σημειωματάριο που τους δόθηκε, τι πίστευαν πως περιείχαν χωρίς να δοκιμάσουν.

Το θέμα του τεστ αναγνώρισης ήταν η θάλασσα και τις περισσότερες επιτυχίες είχε ο Τζον. Οι υπόλοιποι παίκτες ισοβάθμησαν και άπαντες μαγείρεψαν τάπας με όστρακα στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας.

Ο Τζον είχε 30 λεπτά στη διάθεσή του ενώ οι υπόλοιποι παίκτες μόλις 20 κατά τη δεύτερη φάση της δοκιμασίας. Στη συνέχεια, οι τρεις σεφ (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) δοκίμασαν τα πιάτα και έκριναν πως η καλύτερη προσπάθεια ανήκε στον Δημήτρη και έτσι πήρε την ατομική ασυλία.

Ο Δημήτρης ακούει το όνομά του και δεν αντιδρά αφού είναι κάτι που δεν περίμενε και η Μαρία δε χάνει τηνευκαιρία να σχολιάσει: «Είναι αναίσθητος και όχι ντροπαλός. Δεν είναι ότι δεν πιστεύει στον εαυτό του».

Στο επόμενο επεισόδιο ο Δημήτρης θα φορέσει τη λευκή ποδιά και θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει αλλά όχι να ψηφιστεί. «Δεν το περίμενα. Δε χάρηκα που κέρδισα την ασυλία, γιατί είχα πει στους συμπαίκτες μου πως αν ψηφίσουν για την τερίνα (γαλλικό ορεκτικό) να ψηφίσουν εμένα. Τώρα αυτό δε θα γίνει και θα βρεθώ αντιμέτωπος με κάποιον που θέλω να διώξω. Θέλω να διώξω τη Μάρλεν γιατι είχε περισσότερες ευκαιρίες από κάποιους άλλους να μπει στον διαγωνισμό και αρχίζει να τα κάνει μαντάρα χωρίς κανέναν λόγο».

 

Ροή ειδήσεων

Share