Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Ποια είναι τελικά η 36χρονη Κατερίνα Λένη; (photo-video)

Από τις πιο… θορυβώδης παίκτριες

5 Μαΐου 2020 22:44
MasterChef 4: Ποια είναι τελικά η 36χρονη Κατερίνα Λένη; (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κατερίνα Λένη, η 36χρονη παίκτρια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο φετινό MasterChef 4, το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ποια είναι όμως η Κατερίνα Λένη; Με την Μάρλεν χθες να πετάει μια τρανταχτή σπόντα για την Μαρία στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Κατερίνα έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ. Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είπε η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 4.

MasterChef 4: Πετάνε "καρφιά" η Κατερίνα και η Μαρία - «Δεν θέλω να κερδίσει η Μαριάννα, γιατί..."

Απίστευτες ατάκες από Κατερίνα και Μαρία στο MasterChef: «Δεν θέλω να κερδίσει η Μαριάννα, γιατί επέστρεψε ξανά πίσω». Έσταξαν το φαρμάκι τους οι δυο παίκτριες για τους συμπαίκτες τους που μπήκαν στο σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατερίνα και Μαρία βρέθηκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν cinammon rolls. Οι δυο παίκτριες με την ευκαιρία αυτή, μιας και ήταν οι δυο τους έσταξαν και το φαρμάκι τους για τους συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα, δοκιμασία Mystery Box σήμερα και κάποιος θα διεκδικήσει ξανά την κάρτα ασυλίας. Οι δυο παίκτριες λοιπόν αναφέρθηκαν στους συμπαίκτες τους λέγοντας πως δεν θέλουν να την κερδίσει κανείς τους.

Περισσότερο βέβαια τα έβαλαν με την Μαριάννα, λέγοντας πως θα κερδίσει επειδή είναι καλή στα γλυκά αλλά δεν θα το ήθελαν γιατί δεν την πάνε και μόλις επέστρεψε στο παιχνίδι, ωστόσο δείτε και το spoiler που σας έχουμε για το ποιος αποχωρεί.

Οι δυο τους γλυκές όπως πάντα, σχολίασαν τους άλλους παίκτες με τον καλύτερο τρόπο. Σαν "βόμβα" έσκασε όμως το νέο spoiler που έχει κυκλοφορήσει για το MasterChef και αφορά το σημερινό επεισόδιο, και συγκεκριμένα, τον νικητή του τεστ δημιουργικότητας, ο οποίος θα πάρει στα χέρια του την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από αυτή την κάρτα, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή που δόθηκε σε κάποιον παίκτη, προκάλεσε κακό χαμό και έφερε πολλές αντιδράσεις, τόσο ανάμεσα στους παίκτες που την απέκτησαν όσο και ανάμεσα στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Η συγκεκριμένη κάρτα πέρασε πρώτα από τα χέρια της Κατερίνα, στη συνέχεια πήγε στον Ιωάννη ο οποίος δεν την χρησιμοποίησε καθόλου ενώ κατέληξε στην Μαρία Μπέη η οποία ήταν και η τελευταία της κάτοχος.

Η κάρτα είναι και πάλι διαθέσιμη μιας και πλέον οι παίκτες είναι 11 και σήμερα, θα διεκδικήσουν την κάρτα με σκοπό να την κάνουν δική τους και να έχουν ένα αβαντάζ λίγο πριν την δεκάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Share