Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Ρίσκαρε την ποδιά του για να βγάλει τον Ηλία από τον διαγωνισμό

Χαμός!

22 Απριλίου 2020 22:49
MasterChef 4: Ρίσκαρε την ποδιά του για να βγάλει τον Ηλία από τον διαγωνισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη λευκή ποδιά και για τη δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef 4, μαγείρεψαν ο Γιώργος και ο Ηλίας δίνοντας το 100% του εαυτού τους. Ενώ, το καλύτερο πιάτο είχε η Μάρλεν στο «Follow the chef».

Αν και τα δύο πιάτα ήταν αξιοπρεπέστατα, οι κριτές - χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο - αποφάσισαν ομόφωνα, ότι καλύτερη προσπάθεια ήταν εκείνη του Γιώργου. Έτσι, ο Ηλίας πηγαίνει στο σπίτι του και το «ταξίδι» του Γιώργου στον διαγωνισμό ξεκινά και πάλι!

Κι ενώ ο Ηλίας νόμιζε ότι όλα τελείωσαν όταν έχασε από το Γιώργο στη δοκιμασία, οι κριτές ανακοίνωσαν πως έχει μία ακόμη ευκαιρία να μπει στον διαγωνισμό. Πώς; Προκαλώντας κάποιον παίκτη από τον εξώστη να μαγειρέψουν και ο καλύτερος να κερδίσει τη θέση στο MasterChef 4.

Ο Ηλίας σκέφτηκε και είπε: «Ας κατέβει να μαγειρέψουμε όποιος θέλει». Τότε, ο Δημήτρης Μπέλλος αποφάσισε να ρισκάρει την ποδιά του και αυτοπροτάθηκε να διαγωνιστεί τον Ηλία. Το γεγονός αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, έκανε έξαλλη την αγαπημένη του, Μαρία.

«Δεν είναι ώρα για ηρωισμούς!», είπε χαρακτηριστικά το κορίτσι του Δημήτρη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο, ζήτησε από τον Ηλία να μάθει ποιον θα διάλεγε εκείνος. Ο Ηλίας είπε ότι δεν ξέρει και θα διάλεγε λογικά, τον Σταύρο, τον Σταυρή, τον Μπέλλο ή αν δεν ήθελαν εκείνοι τον Τζον, την Κατερίνα ή τη Μαρία. Σε καμία περίπτωση όμως, όπως είπε, δε θα διάλεγε για την ώρα τον Κώστα, τον Γιώργο, τον Διονύση και τη Μαριάννα.

MasterChef 4: Η αμήχανη στιγμή που παίκτρια αποκάλεσε τον Σωτήρη Κοντιζά τραχανά

Με πολλά ευτράπελα και το χθεσινό επεισόδιο του Master chef, αφού εκτός από τους παίκτες που είναι στους 9 διαγωνίστηκαν για μια ακόμα θέση και οι παλιοί!

Οι παίκτες που έφυγαν παλαιότερα κι ο Γιώργος που έφυγε στο προηγούμενο επεισόδιο επέστρεψαν για να διεκδικήσουν ξανά μία από τις δύο ποδιές του MasterChef 4 οι οποίες θα τους ανοίξουν και τη πόρτα του σπιτιού για άλλη μια φορά.

Οι επίδοξοι σεφ μπήκαν πίσω από την κουζίνα και ετοίμσαν τα πιάτα που θα παρουσιάζαν στους κριτές. Όταν ήρθε η σειρά της Μάρλεν να παρουσιάσει το πιάτο της στους κριτές αποκάλεσε τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά και οι υπόλοιποι «πάγωσαν» ακούγοντας την.

Η Μάρλεν παρουσίασε το πιάτο της με βάση τα συναισθήματα της και αναλύοντας τη παρασκευή της, είπε ότι είχε δίπλα της τον τηγανητό τραχανά, δηλαδή τον σεφ της, Σωτήρη Κοντιζά.

«Σεφ, δεν ήθελα να ακουστεί άσχημο! Το είπα γιατί ήσασταν πάντα δίπλα μου, όπως έχω πάντα δίπλα μου τον τραχανά!», είπε με απολογητικό ύφος η Μάρλεν ενώ οι πρώην συμπαίκτης της συζητούσαν την ατάκα της αυτή.

 

Ροή ειδήσεων

Share