Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

MasterChef 4: "Είσαι γελοίος φίλε..." - Το ξέσπασμα της Ντέμης στον Γιώργο

Τι την ενόχλησε;

20 Απριλίου 2020 22:20
MasterChef 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια επίθεση είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, από την Ντέμη κατά του Γιώργου, αναφέροντας χαρακτηριστικά, "Είσαι γελοίος φίλε, σε θεωρούσα φίλο μου". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος βρίσκεται στο στόχαστρο, δείτε εδώ τι συνέβη στην τελευταία του κόντρα με την Κατερίνα.

Χαμός επικράτησε σήμερα στο επεισόδιο, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, και ειδικότερα ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Ο Γιώργος ξεκίνησε λέγοντας, «Μου είχες ζητήσει να πάρεις τα Amuse Bοuche και αντί να σκέφτεσαι πώς θα τα καλυτερεύσεις μου έλεγες για σάλτσες στο κρέας.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως ενώ εγώ είχα τελειώσει το φιλετάρισμα ήρθες να μου δώσεις το marshmallow, ενώ είχαμε πει πως θα το αναλάμβανες εσύ, και στο τέλος εσύ ανέλαβες να κάνεις μισή μερίδα παντζαροσαλάτα.

Ο τρίτος λόγος είναι επειδή την ώρα που ανέλαβα το marshmallow και δεν πρόλαβα να κάνω τα αρνιά, ο τέταρτος λόγος είναι πώς επειδή είχες τελειώσει την παρασκευή σου ήθελες να πάρεις προετοιμασίες πάνω σου αλλά άγχωνες πολύ την ομάδα και ο πέμπτος λόγος είναι πως η παντζαροσαλάτα σου ήταν σαν αυτές που έχουν περάσει στο ΜasterChef 3 φορές».

Άγρια επίθεση Ντέμης κατά Γιώργου - Όλα όσα ανέφερε

Ενώ η Ντέμη, απάντησε, «Γιώργο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την παντζαροσαλάτα. Καταλαβαίνω πως ήταν μία παντζαροσαλάτα η οποία έχει παίξει πολύ, το τελειώνω όμως εδώ.

Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου είναι δικό σου πρόβλημα. Το ότι έρχεται κάποιος και σου λέει για να βοηθήσει την ομάδα επειδή είναι τεχνικό Γιώργο θέλεις να το κάνεις και αντάλλαξέ το με ό, τι θες, και μου δίνεις να σου καθαρίσω τα παστινάκια είναι δική σου επιλογή». Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο.

Η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό ωστόσο, και μια αμηχανία για κάποιους άλλους. Άλλωστε πολλές φορές τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά από τον εξώστη και μόνο εκείνοι, που μαγειρεύουν, γνωρίζουν πόσο κοντά βρισκόταν τελικά το πιάτο τους στο πρωτότυπο.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share