Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mega spoilers για το MasterChef 4: Αυτό το φαβορί αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο - Ποιοι τρεις θα γυρίσουν;

Τι θα συμβεί;

10 Απριλίου 2020 10:57
Mega spoilers για το MasterChef 4: Αυτό το φαβορί αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο - Ποιοι τρεις θα γυρίσουν;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο πολύ μεγάλα spoilers αποκαλύφθηκαν για το MasterChef 4, τα οποία αφορούν το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει στο επόμενο επεισόδιο, καθώς και το ποιοι τρεις θα γυρίσουν στο παιχνίδι με τη δεύτερη ευκαιρία.

Το σημαντικό στοιχείο των spoilers, τα οποία μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN, είναι η σύνδεση με ένα κοινό πρόσωπο στις δύο περιπτώσεις. Πρόκειται για ένα μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, το οποίο αρχικά θα αποχωρήσει, έχοντας χάσει από τη μεγάλη του αντίπαλο, ενώ λίγο αργότερα θα επιστρέψει με άλλες δύο παίκτριες. Θυμηθείτε και ποιος είχε αποχωρήσει στο τελευταίο επεισόδιο.

Λίγο μετά την είσοδο στη δεκάδα, λοιπόν, ο Γιώργος θα αποχωρήσει από το MasterChef, με την Κατερίνα να κερδίζει το δικό της στοίχημα εναντίον του, έχοντας πει ουκ ολίγες φορές πως «πρώτα θα φύγει ο Γιωργάκης και μετά εγώ, που θα φτάσω μέχρι τον τελικό».

Η Κατερίνα, βέβαια, δε θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ούτε καν μέχρι την εξάδα, όπου όμως θα βρίσκεται ο Γιώργος. Αυτό θα συμβεί, επιβεβαιώνοντας το σχετικό προηγούμενο spoiler, αφού θα εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία, που θα δοθεί σε όλους τους παίκτες, για να βρεθεί και πάλι στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Εκτός του Γιώργου, όμως, μαζί του θα επιστρέψουν η Μάρλεν και η Μαριάννα. Αμφότερες είναι ικανές μαγείρισσες, επίσης, αλλά έφυγαν αρκετά νωρίς από το διαγωνισμό.

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (08/04) επεισόδιο

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Δυστυχώς ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε, ενώ ένας "χτύπησε" ξανά. Μάλιστα είχε και ένα καβγά στον εξώστη. Μια αποχώρηση είχαμε χθες στο ριαλιτι μαγειρικής με έναν επίδοξο chef να βγαίνει εκτός του παιχνιδιού μαγειρικής του... Δείτε τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share