Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στο MasterChef - H Κατερίνα φόρεσε... στον Γιώργο - Το μάθημα που θέλει να του δώσει (Video)

Χαμός!

8 Απριλίου 2020 22:17
Χαμός στο MasterChef - H Κατερίνα φόρεσε... στον Γιώργο - Το μάθημα που θέλει να του δώσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μάγειρες του MasterChef 4. Λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, οι παίκτες βρισκόντουσαν στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού και ετοιμαζόντουσαν για τη μεγάλη στιγμή.

Σε κλίμα ελαφρώς φορτισμένο, καθώς ένας δεν θα γυρνούσε σπίτι, οι παίκτες φόρεσαν τις μαύρες ποδιές στους τρεις που επρόκειτο να διαγωνιστούν. Την ποδιά στον Ηρακλή έβαλε ο Διονύσης, στη Ντέμη ο Κώστας, ενώ ο Γιώργος Λασκαρίδης έκανε κάτι που δεν το περίμενε κανείς αφού ζήτησε από την… άσπονδη εχθρό του Κατερίνα Λένη να του φορέσει την ποδιά.

Αμέσως οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ξέσπασαν σε φωνές και γέλια, με τον Γιώργο να λέει ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λένη δήλωσε πως θέλει να είναι εκείνη που θα πετάξει έξω τον Γιώργο από τον διαγωνισμό μαγειρικής. «Θέλω να δώσω στον Γιώργο ένα μάθημα ζωής για να μην υποτιμάει κανέναν και να μην υπερτιμάει τον εαυτό του!» είπε.

MasterChef 4: Η μοναδική εξομολόγηση της Μαρίας - «Είχαμε χάσμα…»

Η εξομολόγηση της Μαρίας στο MasterChef. «Είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια». Σε ποιον αναφέρθηκε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής εμφανώς συγκινημένη με αυτά που αποκάλυψε;

Μια φορτισμένη στιγμή είχε η Μαρία Μπέη στο MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Καθώς η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο ριάλιτι μαγειρικής; Δείτε και το απίστευτο σχόλιο του Γιώργου προηγουμένως.

Συγκεκριμένα ενώ το τεστ δημιουργικότητας βρισκόταν σε εξέλιξη, η Μαρία είπε στην κάμερα του MasterChef χαρακτηριστικά: «Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας».

«Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε.

Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω» συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη.

 

Ροή ειδήσεων

Share