Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef - Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον κορωνοϊό: "Είχα την αγωνία και τον φόβο..."

Μίλησε και για τον τελικό

4 Απριλίου 2020 16:35
MasterChef - Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον κορωνοϊό:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot για τον φόβο που είχε ότι είναι ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, κάτι που είχε απασχολήσει πολύ την παραγωγή και το κανάλι.

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα» περιέγραψε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί».

Αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του MasterChef που έχουν διακοπεί, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».

Τα spoilers δεν σταματάνε και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και η τελική δυάδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Εκτός MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4, πριν καλά καλά ξεκινήσει το συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, εξ΄αιτίας ενός σκηνικού που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο.

Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική μιας και οι παίκτες έπρεπε να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες λόγω του τσουχτερού κρύου και να σερβίρουν τους παλιούς παίκτες του MasterChef.

Το κρύο φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ και αρρώστησε λόγω του κλίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί στο σημερινό συμβούλιο που θα αναδείξει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το χιούμορ που τον διακατέχει εξήγησε στους παίκτες το λόγο για τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή με εκείνους να συμπληρώνουν με τη σειρά του πως φαινόταν από χθες πως δεν ήταν καλά.

MasterChef 4: Πρώην παίκτρια ζητούσε τον Μπέλο και η Μαρία… έβγαλε νύχια!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία τα πήρε κανονικά στο κρανίο, όταν αντιλήφθηκε πως μία πρώην παίκτρια θέλησε να διεκδικήσει τον Μπέλλο, ζητώντας να της σερβίρει εκείνος φαγητό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και έτσι σήμερα, όταν η Γιάννα που γνωρίσαμε από τον περσινό κύκλο του MasterChef, θέλησε να γνωρίσει τον Μπέλλο, η Μαρία βγήκε εκτός εαυτού. Δείτε, επίσης, μεταξύ ποιων παικτών άναψαν τα αίματα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στην κάμερα περιέγραψε το σκηνικό και τα έβαλε τόσο με τον Μπέλλο όσο και με τη Γιάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραλίγο να βγάλει και το πουκάμισό του ο Μπέλλος.

Βέβαια ο θυμός της δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει να πει στον Δημήτρη να αφήσει την παραγγελία και να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα σχόλια που έκανε όσο και οι εκφράσεις που είχε πάρει, ήταν απλά επικά.

Η Γιάννα ήρθε σήμερα με σκοπό και από την πρώτη στιγμή που έφτασε στις εγκαταστάσεις του MasterChef, ξεκίνησε να ψάχνει τον Δημήτρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες την ενημέρωσαν πως είναι ζευγάρι με μία κοντή μαυρομάλλα, ωστόσο εκείνη φάνηκε να μην πτοείται, λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι κοντές δεν με ενδιαφέρουν κοιτάζω μόνο όσους είναι στο ύψος μου».

 

Ροή ειδήσεων

Share