Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

MasterChef 4: Τεράστια διαφορά στη βαθμολογία - Ποια ομάδα έχασε;

Τι τους είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

1 Απριλίου 2020 22:14
MasterChef 4: Τεράστια διαφορά στη βαθμολογία - Ποια ομάδα έχασε;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4 είναι η μέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας. Τα θέματα που συζητούνται είναι εκείνα που αφορούν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας. Ενώ, πριν καλά καλά ξεκινήσει το συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής.

Η μεγάλη διαφορά των αποτελεσμάτων όμως, δείχνει ξεκάθαρα ποια πράγματα δούλεψαν και ποια κράτησαν πίσω την προσπάθεια της μίας από τις δύο ομάδες.

«Στη σημερινή ψηφοφορία αυτό που την κάνει να διαφέρει από τις προηγούμενες είναι ότι είχατε ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και ψάχναμε τη νικήτρια ομάδα μεταξύ του καλού και του καλύτερου. Νομίζω ότι και εσείς νιώσατε ότι και αυτή η δοκιμασία δεν ήταν στο ανάλογο επίπεδο! Το αποτέλεσμα δεν είναι 50-50 και η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα ήταν 34-8!» τους είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τελικά η ομάδα που κέρδισε με τεράστια διαφορά ήταν η μπλε ομάδα! Με απογοήτευση άκουσε το αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα.

MasterChef 4: Πρώην παίκτρια ζητούσε τον Μπέλο και η Μαρία… έβγαλε νύχια!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία τα πήρε κανονικά στο κρανίο, όταν αντιλήφθηκε πως μία πρώην παίκτρια θέλησε να διεκδικήσει τον Μπέλλο, ζητώντας να της σερβίρει εκείνος φαγητό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και έτσι σήμερα, όταν η Γιάννα που γνωρίσαμε από τον περσινό κύκλο του MasterChef, θέλησε να γνωρίσει τον Μπέλλο, η Μαρία βγήκε εκτός εαυτού. Δείτε, επίσης, μεταξύ ποιων παικτών άναψαν τα αίματα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στην κάμερα περιέγραψε το σκηνικό και τα έβαλε τόσο με τον Μπέλλο όσο και με τη Γιάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραλίγο να βγάλει και το πουκάμισό του ο Μπέλλος.

Βέβαια ο θυμός της δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει να πει στον Δημήτρη να αφήσει την παραγγελία και να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα σχόλια που έκανε όσο και οι εκφράσεις που είχε πάρει, ήταν απλά επικά.

Η Γιάννα ήρθε σήμερα με σκοπό και από την πρώτη στιγμή που έφτασε στις εγκαταστάσεις του MasterChef, ξεκίνησε να ψάχνει τον Δημήτρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες την ενημέρωσαν πως είναι ζευγάρι με μία κοντή μαυρομάλλα, ωστόσο εκείνη φάνηκε να μην πτοείται, λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι κοντές δεν με ενδιαφέρουν κοιτάζω μόνο όσους είναι στο ύψος μου».

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share