Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Πρώην παίκτρια ζητούσε τον Μπέλο και η Μαρία… έβγαλε νύχια!

Απίστευτα πράγματα!

1 Απριλίου 2020 00:36
MasterChef 4: Πρώην παίκτρια ζητούσε τον Μπέλο και η Μαρία… έβγαλε νύχια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία τα πήρε κανονικά στο κρανίο, όταν αντιλήφθηκε πως μία πρώην παίκτρια θέλησε να διεκδικήσει τον Μπέλλο, ζητώντας να της σερβίρει εκείνος φαγητό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και έτσι σήμερα, όταν η Γιάννα που γνωρίσαμε από τον περσινό κύκλο του MasterChef, θέλησε να γνωρίσει τον Μπέλλο, η Μαρία βγήκε εκτός εαυτού. Δείτε, επίσης, μεταξύ ποιων παικτών άναψαν τα αίματα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στην κάμερα περιέγραψε το σκηνικό και τα έβαλε τόσο με τον Μπέλλο όσο και με τη Γιάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραλίγο να βγάλει και το πουκάμισό του ο Μπέλλος.

Βέβαια ο θυμός της δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει να πει στον Δημήτρη να αφήσει την παραγγελία και να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα σχόλια που έκανε όσο και οι εκφράσεις που είχε πάρει, ήταν απλά επικά.

Η Γιάννα ήρθε σήμερα με σκοπό και από την πρώτη στιγμή που έφτασε στις εγκαταστάσεις του MasterChef, ξεκίνησε να ψάχνει τον Δημήτρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες την ενημέρωσαν πως είναι ζευγάρι με μία κοντή μαυρομάλλα, ωστόσο εκείνη φάνηκε να μην πτοείται, λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι κοντές δεν με ενδιαφέρουν κοιτάζω μόνο όσους είναι στο ύψος μου».

MasterChef Highlights: Η αποχώρηση ''βόμβα'' και οι τσακωμοί

Νέο επεισόδιο του MasterChef είχαμε χθες και σας έχουμε τα Highlights. Ένας παίκτης αποχώρησε, οι παίκτες πέταξαν τις μπηχτές τους ξανά, ενώ ο Ηλίας δεν άντεξε και λύγισε στο άκουσμα της αποχώρησης.

Πάμε να δούμε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο στο ριάλιτι μαγειρικής και κατάφεραν να καθηλώσουν τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά.

Αυτή ήταν η απόφαση του Ιωάννη για την κάρτα ασυλίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την τελική απόφαση του Ιωάννη σχετικά με το αν τελικά θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, σήμερα που έχει βρεθεί προτεινόμενος για αποχώρηση απέναντι στον Ηρακλή και τον Τζόν.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν ο Ιωάννης θα κάνει τελικά τη χρήση της κάρτας. Ο παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο προηγούμενο επεισόδιο μιας και είχε από τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Όταν οι κριτές τον ρώτησαν αν θέλει να κάνει χρήση της κάρτας, ο Ιωάννης απάντησε πως θα το σκεφτεί μέχρι τη δοκιμασία αποχώρησης.

Σήμερα έφτασε αυτή η ώρα και ενώ όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και οι κριτές τον παρακίνησαν να κάνει χρήση της κάρτας και να σωθεί, ο Ιωάννης εξήγησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο γιατί μπορεί να έφευγε ένα παιδί που είχε κάνει καλύτερο πιάτο από εκείνον.

Τα κλάματα του Γιώργου και οι "μπιχτές" του Δημήτρη

Αυτά που είπε ο Ιωάννης κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος, ο οποίος αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως ο φίλος του, του είχε πει πως θα του έδινε την κάρτα αν τη χρειαζόταν επειδή στην πρώτη ομαδική δοκιμασία είχε βγει μόνος του για αποχώρηση.

Κάτι τέτοιο τον συγκίνησε πολύ με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, όταν ο Ιωάννης αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να κάνει χρήση της κάρτας.

Ο Γιώργος ήταν από τους πρώτους που είπε στον Ιωάννη να χρησιμοποιήσει την κάρτα, ωστόσο οι συμπαίκτες του φαίνεται να μην τον πίστεψαν.

Ο Δημήτρης συγκεκριμένα, σχολίασε πως η απόφαση του Ιωάννη του φαίνεται σαν να έχει υποκινηθεί από κάποιον χρησιμοποιώντας μάλιστα την έκφραση «Έχει γίνει κάποια πλύση εγκεφάλου».

Έπεσαν "μπιχτές" στο πλατό - Με ποιον παίκτη τα έβαλε ο Κωστάκης;

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef για ακόμη μία φορά, έπεσαν αρκετές "μπιχτές" στο πλατό ενώ μαγείρευαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μιας και ο Κωστής τα έβαλε με έναν από τους συμπαίκτες τους κάνοντάς του ένα σχόλιο μεταξύ σοβαρού και αστείου.Δείτε εδώ και το spoiler που αναφέρει ποιοι είναι οι δυο παίκτες που θα τα καταφέρουν και θα φτάσουν τελικό.

Ο Ιωάννης με τον Ηρακλή και τον Τζον ρίχτηκαν στην μάχη για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, μαγειρεύοντας ένα περίπλοκο πιάτο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Σταύρος Βαρθαλίτης θέλησε να βοηθήσει τον Ιωάννη υποδεικνύοντάς του ένα λάθος που είχε κάνει.

Ο Κώστας έσπευσε να του απαντήσει θυμίζοντάς του πως στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης που έφυγε ο Δημοσθένης, έκανε ολόκληρο σαματά γιατί ο Γιώργος θέλησε να βοηθήσει τον Δημοσθένη αποσυγκεντρώνοντας τον ίδιο.

Ο Σταύρος με τη σειρά του αστειεύτηκε και του ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς του πως αν θέλει μπορεί να σταματήσει, ενώ στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες είπε πως ελπίζει να του έκανε πλάκα ο Κώστας γιατί αλλιώς τον περίμεναν δύσκολες ώρες στο σπίτι.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έκρυβε πολλές εκπλήξεις στη δοκιμασία αποχώρησης, και λίγο πριν το τέλος ανακοινώθηκε ποιος είναι ο παίκτης που αφήνει πίσω του το διαγωνισμό μαγειρικής αφού είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ένα δύσκολο πιάτο περίμενε τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους και έκαναν τρεις φιλότιμες προσπάθειες.

Ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον αναμετρήθηκαν, ωστόσο αυτός που χρειάστηκε να φύγει από τον διαγωνισμό, ήταν ο Ιωάννης, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Η αποχώρησή του έφερε μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως κακώς δεν χρησιμοποίησε την κάρτα.

Λίγο πριν φύγει από το πλατό ο Ιωάννης μοιράστηκε με τους κριτές και τους συμπαίκτες του, πως αυτός που θα κερδίσει το MasterChef, θα είναι ο Ηλίας.

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ο Ηλίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, λίγο μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, ο Ηλίας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ξεσπώντας σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, ενώ μιλούσε για τον καλό του φίλου που φεύγει από τον διαγωνισμό.

Η αποχώρηση του Ιωάννη άφησε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στο σπίτι του MasterChef, μιας και δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που εξέφρασαν την στεναχώρια τους για το γεγονός πως ο συμπαίκτης τους φεύγει από τον διαγωνισμό.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ηλίας, ο οποίος συγκινήθηκε ακόμα και μπροστά στους κριτές, ωστόσο δε θέλησε να πει μπροστά σε όλους τι ήταν αυτό που σκέφτεται, όταν τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς αν είναι όλα καλά.

Στη συνέχεια ωστόσο μιλώντας μόνος τους στις κάμερες, ο Ηλίας αποκάλυψε πως είχε έρθει κοντά με τον Ιωάννη μιας και οι δύο είχαν μεγαλώσει με διάφορες δυσκολίες, ενώ εξομολογήθηκε πως ο ίδιος μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του.

 

Ροή ειδήσεων

Share