Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Αυτός ο παίκτης έχασε στις λεπτομέρειες και αποχώρησε

Ο λόγος για τον...

24 Μαρτίου 2020 23:55
MasterChef 4: Αυτός ο παίκτης έχασε στις λεπτομέρειες και αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποχώρηση είχαμε στο σημερινό MasterChef. Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε και έφυγε απόψε από το ριάλιτι μαγειρικής κλείνοντας μια για πάντα την πόρτα του;

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο Ηρακλής Αποστολίδης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4. Δείτε και ποιος παίκτης εκνεύρισε με την ψήφο του.

Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι.

Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια πετάνε και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρέμεται από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία για να δουν πως θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής.

Εκείνος που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε τελικά είναι ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον κολλητό του Σταύρο Βαρθαλίτη, μιας και ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν αυτός με το καλύτερο πιάτο για σήμερα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Παύλου Κυριάκη. Το πιάτο ήταν μοσχαρίσιο φιλέτο με τρεις πουρέδες από μωβ καρότο, πορτοκαλί καρότο και κίτρινο καρότο, τζίντζερ κι ένα γλάσο με πετιμέζι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο:

MasterChef: Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό (23/03) επεισόδιο

Έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Τα είχε όλα! Πανικό, εντάσεις και φυσικά την πολυπόθητη ασυλία. Ποιος παίκτης κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του τους κριτές. Απ'όλα είχαμε και χθες στο παιχνίδι μαγειρικής του Star με έναν παίκτη να παίρνει ασυλία. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις στο... Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share